Kritlerlerim belli, sadece marka model gerekiyor.
Reklamlar
-
Herkese selamlar.
Kısmetse 1 sene içerisinde düğünüm var. Beylikdüzü tarafına taşınma planlarımız var. Bu nedenle hem şehir içi hem de şehir dışında kullanmak üzere bi motosiklet arayışındayım. ABS önceliğim var. Şuan aklımda yeni gelecek olan Maxsym 500 var. Ama alternatif olarak 20-25 bin TL civarında, şehir dışı yolculuklarında hızıyla beni üzmeyecek ABS'li maxi scooter arıyorum. Önerilerinize açığım
Reklamlar
-
Honda nc 750d integra dusunebilirsin..
-
Xmax 400 abs
Yada Suzuki Burgman 400
-
denenmiş, kendini kanıtlamış bir model tercih etmeniz doğru olur. honda nc 750 integra, çift kavramalı şanzımanıyla farklı bir teknoloji. rakiplerine kıyasla çok düşük yakıt tüketimi ile öne çıkıyor. ben nc750'nin S modelini bizzat kullandım. 250 cc'lik scooterlar kadar, hatta onlardan daha az yakar.
bu arada bahsettiğiniz sym modelinin özellikleri, fiyatı nedir?
-
maxi scooter düşünüyorsanız o paraya çok güzel burgman 650 alınıp son nokta koyulabilir scooterda.
-
25 civarı gelir diye duyum aldım hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
MimTolga adlı üyeden alıntı
maxi scooter düşünüyorsanız o paraya çok güzel burgman 650 alınıp son nokta koyulabilir scooterda.
Aman hocam burgman 600 dünya para. Benim belirttiğim bütçe yanından geçmez onun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)