herkesin bildigi uzere boyum 1,60, gayetcene kısayım benden kısası yoktur sanırım forumda
Artçı almanın ozelliklerini sana anlatayım,
1- kesinlikle senden hafif olmalı, 60 kilolar gayet iyi,
2- artçı alacagın kişiye aynı motor kullanan bizler nasıl eğitim almışsak eğitim vericeksin, depodan tutunmayı ogrenecek,
sana yaslanmıycak senden destek almıycak, hızlanmalarda senin gobegini tutar, frenlerde bacakları ile seni sıkar elleri ile depodan destek alır,
3- gitcegin yer çok onemlidir eger boyun kısa ise, acıbadem yokusunda misal zart diye kalmıcan, devamlı dur kalka girmicen bi yer olcak, ilk artçı aldığın dönemlerde, duz e-5 trafigi gibi bi akıcılıkta gitmek en mantıklısı,
Artçı düzgün oturursa arkanda hissetmiyceksin bile emin ol, 2 kız arkadasım var birisi diğerinden kilolu artcı alıorum hissetmiyorum bile duzgun oturmayı bldiginden dolayı,
4-inerken ve binerken eliyle sırtına dokunup ınıp bincegini haber vermeli, artcılar kendince motorun arkasına atlar, zart die arkandan hoplar iner boyumuz kısa oldugu için bu konuda da bilgi vermelisin,
Bu şekilde başlarsan, arkanda artçın bu işi bilirse senle butunleşirse, o soyledigin endişelerin minimuma iner, ama boyumuz kısa bu her daim dezavantaj o yuzden 1,90 adamlara gore daha dikkatli olmak zorundayız...
(dun racinge 3 saat artçıydım, suren arkadaşım gayet keyifli dur kalklar, hız yapıp, ani fren yaparken (beni hissetmediginden) şu an hala elimin içi depoya resmen girdiginden arıor, olayın ıkı tarafını da bilen kişi olarak tavsiyem budur
)