Her SS motorda gördüğüm bu sticker'i belediye mi dağıtıyor?
Reklamlar
-
İlk başlarda bunu honda motorlar ile birlikte geliyor sanımıştım, sonra yamaha dahil her motorun %99'unda görünce sıfırlarına bakayım dedim yokmuş sanırım belediye dağıtıyor motorun orjinalliğini ufacık bişey bu kadar bozabilir. Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya, takmayın arkadaşlar şunu gözünüzü seveyim. Şahin mi bu..
Reklamlar
-
caliss adlı üyeden alıntı
İlk başlarda bunu honda motorlar ile birlikte geliyor sanımıştım, sonra yamaha dahil her motorun %99'unda görünce sıfırlarına bakayım dedim yokmuş sanırım belediye dağıtıyor motorun orjinalliğini ufacık bişey bu kadar bozabilir. Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya, takmayın arkadaşlar şunu gözünüzü seveyim. Şahin mi bu..
http://i.hizliresim.com/v41NgO.jpg
o sticker dedigin seyin adi tank pad. montun fermuari vb zerzevatin depoyu cizmesini onler. sevmiyorsan takmazsin. benim motorumda yok mesela.
-
Bilader sen motosikletin zevkini bilmiyorsun, bari bilenlere karışma.
-
Tank pad candır, boşver hocam takan taksın. Ayrıca lütfen böyle gereksiz konular açmayınız, teşekkürler
-
takan takar takmak istemeyen takmaz, eyyorlamam bu kadar.
-
Şeffaf tank padlerde var bence herkes takmalı, deponun çizilmesini önemli ölçüde azaltıyo.
-
Moderatör
-
Harbiden garip garip motorun rengiyle tipiyle alakasız absürt şeyler yapıştırıyorlar.Ama yinede bu şekilde sitem etmen yersiz olmuş sonuçta herkezin kendi zevki kendi malı. Sadelik orjinalliği bozmadan güzel gösteriyor benim tercihim sadelikten yana.
[IMG][/IMG]
-
Sticker'ı bilmem de o motorları bi ara belediye dağatıyordu
-
29 Temmuz 2016, 23:47
Usta harbi pes ama
-
29 Temmuz 2016, 23:50
Sen motosiklet sürmesini biliyormusunki ?
-
30 Temmuz 2016, 00:00
Hondaya R1 tankpadi yapıştıran birini tanıyorum. Soracaktım bir gün ama vazgeçtim çünkü benena.
-
30 Temmuz 2016, 00:02
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Sticker'ı bilmem de o motorları bi ara belediye dağatıyordu
Yamaha'dan Honda ya bir atak geliyor ancak r25 i hatırlatıyorlar
-
30 Temmuz 2016, 00:23
Bu camiada yenisin sanıyorum Tank Pedi sticker sanıyorsan
-
30 Temmuz 2016, 00:32
rahat bırakın çocuğu.. onun adı tank pad. muhtar falanda vermiyo. 50-100 lira bişeye alıp etiket gibi yapıştırıyosun
-
30 Temmuz 2016, 00:38
Bizim burda 150 cclik scooter in on camurluguna yapistirmislar
-
30 Temmuz 2016, 00:42
Bende birşey var sandım şoke oldum
-
30 Temmuz 2016, 01:09
arkadaş troll gençler boşverin
-
30 Temmuz 2016, 01:20
Aksesuarlar tank ped , jant şeridi
-
30 Temmuz 2016, 01:26
Ben de sevmediğim için takmıyorum. Ama harbiden de çiziliyor yaw. Bir şekilde çirkin görünüyor yine yani... Bir istisna CB1000R, çok güzel saklamış. Onda gerek yok...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)