Yamaha XV950 için aksesuar mağazası önerisi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, Yamaha XV950 motorum için İstanbul içinde Sisyy Bar, Yan Çanta vb aksesuarları uygun fiyata veren mağaza önerilerinizi bekliyorum. Lütfen, "Hasan Paşa'da var, git bak" türünden yuvarlak öneriler olmasın. Mağaza adı, yeri ve varsa telefonu makbul olur. En azından telefonla aradığım ürünlerin olup olmadığını vs öğrenebilirim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
Esenyurt otoportta yamaha bayii var üstünde hudson falan var aradığını bulabilirsin belki yamahanın numarası internetten bulduğum kadarıyla bu sanırım 0850 602 0707
-
Nazilli de üreticisi var. Kendileri üretiyor galiba. Çanta demiri falan var. sissy barda vardı bir ara ayyıldız lı falan. Güzeldi. Uygun fiyatları.
https://aydinkardesler.sahibinden.com/?query_text=950
-
Stratovarius adlı üyeden alıntı
Esenyurt otoportta yamaha bayii var üstünde hudson falan var aradığını bulabilirsin belki yamahanın numarası internetten bulduğum kadarıyla bu sanırım 0850 602 0707
Teşekkür ederim.
sey_47 adlı üyeden alıntı
Google amca ile arama yaparken tesadüfen sizin önerdiğiniz siteyi buldum, açıkçası yamaha bayiinde bana 1200 küsür TL lik Sissy Bar fiyatı çıkarttılar. Sizin önerdiğiniz yerde 350 TL civarında satış fiyatı olan bir ürün buldum ama emin olamadım. o sebeple İstanbul içine yöneldim. Yine de teşekkür ederim.
-
17 Ağustos 2016, 01:27
sey_47 adlı üyeden alıntı
Hem sissy barı (arka taşıma demiri dahil) hem de çanta koruma demirlerini n11 kanalı ile oradan sipariş ettim. 9 taksitle 502 TL tuttu. Yamaha'da sissybar (arka taşıma demiri yok), çanta demiri ve motor koruma demirininin toplam peşin fiyatı 2000 TL idi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)