Öncelikle herkese merhabalar, foruma yeni üye oldum ve sizinle paylaşmak istediğim bir problemim var. Keeway supershadow kullanıcısıyım. Bir iki gün önce motorumun arka dişlisi göbekten bağımsız olarak sallanıyordu dün ustaya götürdüm takozları ve segmanları değiştirdi ve zincir ayarı yaptı. Dişli şu an sapasağlam fakat dünden beri motorun alt kısımlarından(zincir ve dişli tarafından) aşırı rahatsız edici tıkır tıkır diye bir ses geliyor. Seyir halinde debriyaja bastığım zaman çok net duyulabiliyor sanki zincir bir yerlere sürtüyomuş gibi hatta motor stop halde elimle motoru ileri geri ittiğim zaman da geliyor bu ses. Bugün ustaya tekrar götürdüm heralde çok gergin yaptı zinciri ondan ses yapıyo diye düşündüm fakat kendisi bana esin sanzımandan geldiğini söyledi. Geçen sene sanzıman dişlilerini ve senkromeci değiştirdim büyük bir masraf yaptım o yüzden korkuyprum açıkçası Sizce neyden kaynaklanıyordur fikielerinizi almak isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
Cevap veren yok mu yardım lütfen