Arkadaşlar merhaba ilk motor için hangisini önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba ilk motor için hangisini önerirsiniz?
İkisinide test et anlarsın.
Bajajın sitesinden bak, Batman'da test var mı diye, varsa başvur, en geç 1 haftaya ilgili yerden randevu alman için telefon numarası gönderiyorlar sms ile. Bir ecza deposuna git, büyük ihtimalle ybr vardır durumu anlat karar veremiyorum vs. diye kurye arkadaşlar yardımcı olur,sokakta arkanda o kişiyle git gel yaparsın, bir sigara çay falan ısmarlamayı unutma, hem arkadaş edinirsin. Bol şans.
YBR tabikide Bajaj'da iyidir fakat uzun süreli sorunsuz kullanım için benim tercihim ybr olurdu.
9 hplik bisiklet mi? 15 hplik motosiklet mi? Secim senin (tekerlege gelwn) hic dusunme al pulsari
Ybr125 (51000 km 42000'de motor açıldı) sonrasında Pulsar 200Ns kullanan birisi olarak
Pulsar NS150 ile başlardım.
Aynı soru işareti benim kafamda da vardı. Bana göre Pulsar özellikleri ve şekli açısından daha uygun görünüyordu. Çevremdeki "motosikletçi abilerim" tarafından YBR 125'e yönlendirildim ve YBR aldım. Pişman değilim.
yıbır alma, bajaj al bence.
Az daha koy 200ns al
YBR sağlam dayanıklı motor eyvallah ama benim gözümde (Sıfır) 6.230TL yi haketmiyen bi motordur. Bajaj hakkında fikrim yok, ama o fiyatlara başka alternatifler düşünebilirsiniz.
Kardesim piyasada ybr daha fazla sen farklilik yapanlardan ol 150ns al bence
Hero karizma r 19 beygir bence o fiyatlara alinabilecek en iyi motor
az daha koy da ne alırsan al
düşük performans+kalite+marka değeri vs nispeten yüksek performans+ nispeten düşük kalite+nispeten düşük marka değeri
gibi görünüyor bence.
bakış açım doğru mu bilmiyorum ama ybr 125' i vw golf' e benzetiyorum. fiyat performans ürünü olmaktan uzakta. abartılmış bir fiyat etiketi var.
Bagaj nedir abi yapmayın etmeyin böyle konular açmayın artık commuter alacaksanız ilk seçenek ybr yada cbf 150 dir gücüm yok dersen apache alacaksın ondan sonra bagaja bakacaksın konu kapanmıştır NOKTA!
YBR kaliteli olabilir ancak Pulsar ve YBR aynı klas değil. YBR ile Discover'ı karşılaştır ama Pulsar'ı karşılaştırma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)