1 kere viraj konumlaması yanlış viraja giriş sürati yanlış içerden girer hepsini geçerim diye düşünmüş ama yapamamış
tecrübeli olunca kaza olmaz diye birşey yok bende 40 yıldır kullanıyorum ama illa ufak kazalar yaşıyorum
1 kere viraj konumlaması yanlış viraja giriş sürati yanlış içerden girer hepsini geçerim diye düşünmüş ama yapamamış
tecrübeli olunca kaza olmaz diye birşey yok bende 40 yıldır kullanıyorum ama illa ufak kazalar yaşıyorum
Fuat bey in; tırtırı gitmiş fırfırı kalmış.
Bu yaşta o kilo ile, üzerine birde hastalık ile piste çıkarsan olacağı budur.
Eski bir A grubu yariscisi olarak bende pist islerini biraktim , yas 35 kilo 80 i gectimi olmaz bu isler. Piste girilirsede tatli tatli donulur, hirs yapilmaz, genclere yol verilir, gecsinler diye.
Fuat bey andropoza girmis, kendini ispat cabasinda halen.
Yorum yok.
Kenidisi zaten söylüyor 3 veya 4 üncü seansmış haddini aşmış... o kilo ile ve o yaş ile yorgunluktan refleksleri iyice yavaşlamış, frenlemeye yarın saniye geç kalsa zaten manzara bu oluyor.
Bence yazdığın son cümle biraz itici gibi gelsede ortada kilosunu ve yaşını kabullenmeme ve egosunun yapabileceklerinden bağımsız gereksiz ön planda olması söz konusu.
yanlız pistte bilen ile bilmeyini, hızlı ile yavası aynı anda salarsan orası trafikten bile 10 kat tehlikeli olur. Bu kadar sakat iş yapılmaz
Hepsi zaten öylesine dönüyor...
Ne bir çizgi var ne hedef..
Yolu bulan gitmiş..
Kazayı yapan arkadaşa bişey diyemiycem..
Ulen bizde yaşlanacaz..
Bizimde arkamızdan atıcaksınız...
Virajı dönmeye çalışana hiç değinen olmamış... Aynadan falan bakmadan mı yatıyorlar viraja, pist olunca, nasıl olsa herkes viraja dıştan girer içten döner diye ...
Aynaya baksaymış, "biri koparmış geliyor iç taraftan" diyerekten, belki viraja yatmaktan vazgeçebilirdi, ve "kurtarabilirdi" ...
Nasreddin'in hesap, önde viraja yatanda hiç mi kusur yok?
Sol arkana baktın, temiz de mi viraja yatıyorsun?
Hee ... Sahi, bu pistlerde aynasız mı yarışıyorlar?! ... Hiç dikkat etmediydim...
Arkadan gelip de çarpan her kimse tam sığırmış. Pistte konumlanması bile falso. İşte paralı abilerin altına veriyorlar motorları herkesi tehlikeye sokuyorlar sonra.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)