kime küfür edicem bilemedim
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar sigorta fiyatlarını protesto eden biri olarak muaynem geldi mecbur yaptırıcam sonrasın iptal ettiricem diye düşündüm
ve sigortam'neti aradım
motorum cbf 150
sigorta teklifi
ak sigorta 2400tl
anadolu sigorta 3700 tl
dedi
bende moturumu size versem üste para versem öyle yapsak olurmu dedim
efendim dedi
bu nedir ya
Reklamlar
-
Moderatör
-
Yaş kaza durumu ve kaçınci araç?
-
iskender123 adlı üyeden alıntı
Yaş kaza durumu ve kaçınci araç?
24 adıma kayıtlı ilk motorum öncekiler hep babamın adınaydı bu motor acele oldu mecbur üstüme aldım kaza vs şükür allaha yok
-
Bu fiyat ne böyle ya bizi yaşamadan öldürüyorlar resmen
-
Kufur icin cok dusunmeye gerek yok.. ben sunu merak ediyorum ayni sirketlere 600 ve ustu motorlarla basvursaniz fiyat ne cikacak acaba 150 cc lik motor ile ayni mi acaba daha mi fazla ?
-
ziraat en ucuzu diyorlar yüzde 50 daha az yarı yarıya fark var diiooolar.bence bi göz at gidip devletin çünkü aracı yok doğru olabilir.
eğer ucuzsa gerçekten mesajını bekliyorum
-
Herkes aynı şeyi diyor ama daha gidip ben ziraatte ucuza yaptırdım diyeni görmedim. Hep üçüncü kişiler yaptırmış kimse olayın aslını bilmiyor.
-
Sitede bir sıkıntı olabilir mi acaba? Bende pulsar 200 ns için başvurdum geçen sene aynı motora 600 tl verdim. Kazam yok. Bugün 2300 tl çıktı. Şaka gibi...
-
29 Temmuz 2016, 00:04
3 defa sigorta yaptırdım 110 - 160 sonuncu 450tl den yaptırdım
-
29 Temmuz 2016, 00:04
Bana edebilirsin dostum, moderatörde alışkın hemen siliyorlar, iz eser kalmıyor, sütten çıkmış ak kaşık gibi oluyorsun, sonrada bana saygı dersi veriyorsun, konu kilitleniyor, kapanış.
-
29 Temmuz 2016, 00:41
Hondolog adlı üyeden alıntı
Bana edebilirsin dostum, moderatörde alışkın hemen siliyorlar, iz eser kalmıyor, sütten çıkmış ak kaşık gibi oluyorsun, sonrada bana saygı dersi veriyorsun, konu kilitleniyor, kapanış.
https://www.youtube.com/watch?v=XMZRtAf3AsI#t=0m28s
-
29 Temmuz 2016, 01:42
Kardeşim benim motora en düşük fiyat 1500 civarı çıkardılar ziraat bankasına gittim 350 lira yaptırdım çıktım.
Geçen sene 110 civarıydı
-
29 Temmuz 2016, 01:52
-
29 Temmuz 2016, 03:08
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Abzurt.. Zor gercekten..
Lütfen forum kurallarını okuyalım, Türkçemizi doğru kullanalım. Doğrusu; "absürt" olacak.
-
29 Temmuz 2016, 03:44
Hondolog adlı üyeden alıntı
Lütfen forum kurallarını okuyalım, Türkçemizi doğru kullanalım. Doğrusu; "absürt" olacak.
Yeni bir moderatör mü doğuyor yoksa Maaş olarak bir sıkımlık diş macunu veriyorlar diye duydum.
-
29 Temmuz 2016, 03:58
redlion999 adlı üyeden alıntı
Yeni bir moderatör mü doğuyor yoksa
Maaş olarak bir sıkımlık diş macunu veriyorlar diye duydum.
Doğuluyor mu yoksa olunuyor mu bilemiyorum. Duyduğun doğru olabilir.
-
29 Temmuz 2016, 11:03
geçen sene 264tl ye yaptırmıştım şimdi en ucuz axa 773 tl çıkarttı , ağustos ayına girince birdaha teklif alıcam yoksa mecburen yaptırıcaz.
diğer sigorta şirketleri 1060 tl nin altı yok , bu nedir ya sömürü sistemini çok güzel oturttular.
-
29 Temmuz 2016, 12:33
Kendi ikametine göre mi? Motorun plakasına göre mi belirleniyor fiyat?
-
29 Temmuz 2016, 12:53
Ben geçen yıl 121 tl ye yaptırdım motora, bu yıl sormaya korkuyorum, henüz iki buçuk ayı var.
kayınpederin arabasına geçen yıl ben yaptırmıştım sigortayı, 343 tl ye, dün sigortacı aradı, bitiyor yapalım dedi, fiyat sordum aynı şirket 1.900 fiyat veriyor, en ucuzu başka bir şirketten 618 tl dedi.
ziraat sigortadan taban fiyatlara baktım, aynı ilçeden minimum 480 tl prim ödenmiş, bu gün gidip ziraatten birebir fiyat alacağız. ama öyle %50 falan çıkacağını zannetmiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)