Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Vitesli motora geçişte önerilerinizi bekliyorum

REKLAM ALANI

Herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir kaç konuya baktım ama aradığım cevabı bulamadım. Daha önce sadece scooter tecrübem var, şimdi de 8000 TL civarı bir bütçem var (ekipman hariç) Vitesli bir motor almak istiyorum. Rodaj gibi işlemlerle uğraşmamak ve düşme kalkma olma ihtimaline karşı 0 motora pek sıcak bakmıyorum şu an. 2.el bi duke 200 mü önerirsiniz yoksa pulsar 200NS mi önerirsiniz? pulsarda stop sorunu gibi şeyler duydum pek içime sinmiyor ama fiyat/performans olarak baya övüyorlar.. diğer yandan KTM parçaları pahalı ama en azından sorun çıkartmıyor okuduğum kadarıyla.. bu arada boyum 190 civarında önerdiğiniz başka motor varsa yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Dediğiniz iki motorun da selesi çok yüksek ve önü çok açık. 190 boy ile paraşüt açmak gibi olur. Ben 183'üm ve Pulsar ile 100km hızın üzerinde rüzgardan çok rahatsız oluyorum.

ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    4 motor aldim kullandim sattim.
    Sahsen 2el alma derim veya sana yakin bayisini ogren oraya gotur komple bakip test etsinler yag filtre zincir kontrolü dahil

Satan kisinin nasıl kullandigi (agresif dengesiz) sakin kullandigi önemli dusurne kaza yapma durumu degisen parçası vb anlamak tek basina zor olabilir

hocam önerin nedir, tur camı falan taktırsak yine mi kurtarmaz selesi düşük olan bi motora oturunca altımda kayboluyor gibi oluyor, yüksek sele daha rahat olmaz mı uzun boy için

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

hocam motoru seçtikten sonra o kısımlar için soracaktım, teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)