Vitesli motora geçişte önerilerinizi bekliyorum
Reklamlar
-
Herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir kaç konuya baktım ama aradığım cevabı bulamadım. Daha önce sadece scooter tecrübem var, şimdi de 8000 TL civarı bir bütçem var (ekipman hariç) Vitesli bir motor almak istiyorum. Rodaj gibi işlemlerle uğraşmamak ve düşme kalkma olma ihtimaline karşı 0 motora pek sıcak bakmıyorum şu an. 2.el bi duke 200 mü önerirsiniz yoksa pulsar 200NS mi önerirsiniz? pulsarda stop sorunu gibi şeyler duydum pek içime sinmiyor ama fiyat/performans olarak baya övüyorlar.. diğer yandan KTM parçaları pahalı ama en azından sorun çıkartmıyor okuduğum kadarıyla.. bu arada boyum 190 civarında önerdiğiniz başka motor varsa yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
Dediğiniz iki motorun da selesi çok yüksek ve önü çok açık. 190 boy ile paraşüt açmak gibi olur. Ben 183'üm ve Pulsar ile 100km hızın üzerinde rüzgardan çok rahatsız oluyorum.
-
4 motor aldim kullandim sattim.
Sahsen 2el alma derim veya sana yakin bayisini ogren oraya gotur komple bakip test etsinler yag filtre zincir kontrolü dahil
Satan kisinin nasıl kullandigi (agresif dengesiz) sakin kullandigi önemli dusurne kaza yapma durumu degisen parçası vb anlamak tek basina zor olabilir
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)