Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

R25 Koruma Demiri Yapabilicek Yer Tavsiye ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2013 CBR 125
    Merhaba 2teker sevdalıları abilerim kardeşlerim
    Geçtiğimiz haftalarda 2.el tertemiz sıfır çizik bi YAMAHA R25 aldım. Cuma günü öğlen 2 sularıydı. Ertesi akşam yarın cumartesi akşam saat 9 civarı SIĞIRIN biri geri geri gelirken park halindeki motorumu düşürdü ve tahmini 1500 lira civarı bir masraf açtı. Aracının sigortası yok. Ekip çağırdım aracı bağlandı, bende amirin yazmış olduğu kaza raporunun aslı gibidir kopyasını ilçe emniyetten teslim aldım.

Fakat şöyle bir sorun var, Kaza hasarımı temin edemiyorum. Çünki sigortası yok ve elden ödemeyi kabul etmiyor cahil sığır arkadaşımız.Şimdi raporlarla birlikte bir dava açmaya hazırlanıyorum. 700 lira dava harcı istediler fakat yemeyip içmeyip o parayı verip o davayı açıcam ve arkadaşın evine icra takibinden haciz memurlarını gönderene kadar uğraşıcam. Benim malıma zarar verip bu denli rahat olabildiği için iş inada bindi. 1500 liralık masraf için 700 lira dava harcı vericem.

Neyse konumuza dönücek olursak ; motoruma koruma takozu yerine demiri yaptırmayı düşünüyorum raceblue renginde grenajların üstünde konumlanan bir demir, örnek resmi ekte vereceğim. Bunu yapabilicek bir yer buldum fakat izmir nazillide olduğu için gitmem imkansız. Tanıdığınız bildiğiniz işin ehli hakkını vererek bunu bana yapabilecek birileri varmıdır maliyeti ne olur ?

Hem dava hem koruma demiri konuları hakkında her türlü yorumunuzu hesaba katarak hareket edeceğim şimdiden teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halo1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX636R
    facebookda umut kestane diye bir stuntcı vardı. arkadaşım onun yaptırdığı ustaya cbr 250 için koruma demiri yaptırmıştı. bi ulaş kendisine hiç değil ise fikir verir sana

Motosikleti
    2013 CBR 125
    Alıntı halo1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    facebookda umut kestane diye bir stuntcı vardı. arkadaşım onun yaptırdığı ustaya cbr 250 için koruma demiri yaptırmıştı. bi ulaş kendisine hiç değil ise fikir verir sana
    teşekkür ederim hocam arkadaşa ulaştım 400 lira civarı bir fiyat çıkar dedi kenara yazdım. Başka bir arkadaşada sordum o biraz uçmuş 800 1000 ortalama dedi ve saçma geldi fazlasıyla

Motosikleti
    Derbi ETX
    Avukat falan işin içine girer ise karşı tarafa masraflarını karşılatabiliyorsun sanırım.

Motosikleti
    Kawasaki ninja 250sl
    Ckurt yaptirdiginda bana fotosunu gonderirmisin bide ne kadara ve nerde yaptirdiginida eklersen cok sevinirim iyi gunler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)