100cc ile toplamda 440 km yol yapacağım gelişmeler bu konu altında
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sorun olmaz 200 km yol motor için nedir ki ?
Selametle git gel..
Ben ekipmanı giyiyorum çıkıyorum 300km lik yola.
Yedek şu bu vs..
Hiç bi şey yok ruhsat ehliyet kredi kartı..
Bu kadar..
Akşamında da geri dönüyorum..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Selametle git gel..
Yedek şu bu vs..
Bu kadar..
Maşallah,
Benim ilk deneyimim olduğu için ben biraz yanıma alet edevat aldım biraz gezicem doğrusu geze geze gideceğim,
cevabınız için'de teşekkürler
-
Ben bi tur atayım desem 200 km oluyor
yanına eşya vs almana gerek de yok. Harbe mi gidiyon sanki o kadar eşya ile.
-
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Ben bi tur atayım desem 200 km oluyor
yanına eşya vs almana gerek de yok. Harbe mi gidiyon sanki o kadar eşya ile.
Daha önceden lastik patlama olayı başıma gelmiştide o yüzden alet edavat aldım olsun yanımda bulunsun
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Selametle git gel..
Yedek şu bu vs..
Bu kadar..
Bende de olsa mt 07 gözümde büyümezdi 1 saat biraz keyif yapayım desen 1.5 saat adam napsın 3 saate ancak alacak.
-
EthanHunt adlı üyeden alıntı
motor honda cg 125 mi
Kuba Çita 100R CDI 2016 model daha yeni aldım zaten bu motoru
-
Valla selesi rahatsa yaparsın şahsi fikrim dün msxle 140 km yol yaptım sele bitirdi :(
-
28 Temmuz 2016, 16:22
okan kömür adlı üyeden alıntı
Valla selesi rahatsa yaparsın şahsi fikrim dün msxle 140 km yol yaptım sele bitirdi :(
Sele için fevkalede diyemem ama esnek bir selesi var şimdiye kadar bir şikayetim olmadı
-
28 Temmuz 2016, 16:29
yani bende de o motosiklet vardı 250 km neredeyse aralıksız yaptım (30dk vapura bindim) hiç bir sıkıntı çıkarmadı koltuğuda rahattı ama maksimum 7500 devir 75km/s ile yaptım.sadece ellerde ve ayaklarda karıncalanma vardı
-
28 Temmuz 2016, 16:30
her türlü önlemi almışsın, yolun açık olsun ve allah sabır versin keşke sana eşlik eden bir motor daha olsaydı, zevk paylaştıkça çoğalır.
-
28 Temmuz 2016, 16:31
Şimdiden iyi yolculuklar hocam
-
28 Temmuz 2016, 16:34
Dostum tekerin düz bassın,
Ayrıca buradan o motorla kask mı takılır, mont mu giyilir diyen aklı evvellere selamlar olsun
Şurada go kart'a gitsek kask takıyoruz, patenle kayarken, bisiklete binerken takıyorlar... neyse yok yere gerilmeyeyim
-
28 Temmuz 2016, 16:38
sen yine malzemelerini eksik etme hocam kazasız belası inşallah.. keyifli sürüşler
-
28 Temmuz 2016, 16:39
Konu motorun büyüklüğü değil.
Şayet tekerim patlar, çevirme varmıdır, kayarmıyım, düşermiyim gibi olumsuz negatif düşünceler ile insan beyni bunlar ile kendini yüzleşmeye zorlar ve çağırır.
Neyi nasıl düşünüyorsan o şekilde yaşarsın yada endişelenmekten yaşayamazsın.
100cc lik 2 zamanlı motorla 250 km yola gittim. Öldüm bittim ayrı konu. Ertesi gün döndüm yine yorgunluktan bitmiştim.
Üstelik ruhsat ve ehliyetimide evde unutarak çıkmışım yola ertesi gün arabada ehliyeti görünce anladım
Kısaca pozitif düşünün zaten siz böyle düşündükten sonra o gün her şey yolunda gidecektir..
Kitap okumayı sevenler için
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
28 Temmuz 2016, 16:41
Geçenlerde 110luk 4ileri yarı-otomatik karbüratörlü, hava soğutmalı crypton cub motorumla artçılı izmir-ayvalık(cunda) gezisi yapmıştım. Ciddi bir sorun yaşamadım konu burada:
Link
Sele ye koltuk kırlenti ve deniz havlusu koyup file ile sabitlemiştim. İdare etti ancak seleye bu işlemi yapmasaydım dayanamazdık. Selen ne kadar rahat bilmiyorum ama temkinli olduktan sonra seleden başka sorun olacağını sanmam.
5 vites olması da avantaj olacaktır. Hız ortalaması 70-75km/saat tavsiye ederim.
-
28 Temmuz 2016, 16:44
feti_can adlı üyeden alıntı
Dostum tekerin düz bassın,
Ayrıca buradan o motorla kask mı takılır, mont mu giyilir diyen aklı evvellere selamlar olsun
Şurada go kart'a gitsek kask takıyoruz, patenle kayarken, bisiklete binerken takıyorlar... neyse yok yere gerilmeyeyim
Teşekkür ederim, İzmir'de bu görüşte olan çok fazla kişi var ben aldırmamaya çalışıyorum ama ne yazıkkı insanlarımızda biraz fazla ego var bazen şükretmek gerekir her şeye elindekiyle yetinmesini bilmek gerekir en önemlisi sağlığın değerini bilmek gerekir
fatih063838 adlı üyeden alıntı
Şimdiden iyi yolculuklar hocam
Teşekkürlerr
oxus adlı üyeden alıntı
her türlü önlemi almışsın, yolun açık olsun ve allah sabır versin
keşke sana eşlik eden bir motor daha olsaydı, zevk paylaştıkça çoğalır.
Keşke olsaydı, 2 motor veya 3 motor giderdik daha eğlenceli olurdu ama ansızın çıkan bir gezi oldu, malum Annem gel derse sorgu sualsiz giderim
aliberkgngr adlı üyeden alıntı
yani bende de o motosiklet vardı 250 km neredeyse aralıksız yaptım (30dk vapura bindim) hiç bir sıkıntı çıkarmadı koltuğuda rahattı ama maksimum 7500 devir 75km/s ile yaptım.sadece ellerde ve ayaklarda karıncalanma vardı
Maşallah bende sabit hızlarla gideceğim 80-100 arası planlıyorum 5.vites 5bin devirde 90la gidiyor
-
28 Temmuz 2016, 16:46
byyacut adlı üyeden alıntı
Sele için fevkalede diyemem ama esnek bir selesi var şimdiye kadar bir şikayetim olmadı
Biraz rahatıma düşkünüm bide 140 kmyi 4 saatte geze geze yaptımda arada orman havası almak için 20 km hızla gittim o yönden sıkıntı oldu
-
28 Temmuz 2016, 16:51
cenkyenmez adlı üyeden alıntı
Geçenlerde 110luk 4ileri yarı-otomatik karbüratörlü, hava soğutmalı crypton cub motorumla artçılı izmir-ayvalık(cunda) gezisi yapmıştım. Ciddi bir sorun yaşamadım konu burada:
Link
Sele ye koltuk kırlenti ve deniz havlusu koyup file ile sabitlemiştim. İdare etti ancak seleye bu işlemi yapmasaydım dayanamazdık. Selen ne kadar rahat bilmiyorum ama temkinli olduktan sonra seleden başka sorun olacağını sanmam.
5 vites olması da avantaj olacaktır. Hız ortalaması 70-75km/saat tavsiye ederim.
Konuya baktım maşallah güzel bir gezi olmuş, Bakalım bu hafta sonu benim gezim nasıl geçicek gideceğim her yerden fotoğraflar atmaya çalışacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)