100cc ile toplamda 440 km yol yapacağım gelişmeler bu konu altında
Reklamlar
-
01 Ağustos 2016, 13:47
fazil adlı üyeden alıntı
Guzel bir gezi olmus. Ben de haftasonu o yollardan gectim, ruzgarliydi biraz. Erken cikmak da sicaga kalmamak acisindan cok onemli. Sicakta tam takim motor kiyafetiyle, motoru atip kacasi geliyor insanin.
Tedbirli olmak iyidir bu arada, yaniniza aldiginiz seyler bu sefer ise yaramasa da bir gun ise yarayabilir. Bu arada TamGazDevam'in kulak tikaci tavsiyesini ben de tekrarlamak isterim. Yorgunluk olarak cok farkettiriyor. Tehlikesi de oldugunu sanmiyorum. Bir deneyin birdahaki sefere.
Tabikide yanımıza aldığım malzemeler işe yaramaması yaramaz anlamına gelmez bir gün lazım olur )
Ama gezi güzeldi eğlenceliydi ilerleyen zamanlarda motorumu yükselttiğim zamanda birlikte gelebilecek herkesle beraber güzel bir gezi grup halinde bir gezi yapmayı çok isterim )
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
-ZERO- adlı üyeden alıntı
125 cc ile iki gunde 1500 km yaptım. bıraksalar bir bu kadar daha da giderdim. sanıldığının aksine 100 km'de bir mola vermedim, yorgunluktan ölmedim, motor arıza çıkarmadı, lastik patlamadı. eskidendi o küçük cc uzun yola gelmez lafları. motor 2014 salcano wolf 125. bu arada güzergah ankara-istanbul-izmir-muğla-marmaris
Valla helal olsun, benimde maşallah bir sorun çıkmadan sağ salim gidip geldim yolda giderken çok mola verdim ama dönüşte 1 kere mola verdim ondada yatıp biraz uyudum
Reklamlar
-
01 Ağustos 2016, 16:41
konu sahibi hayatta mı? 440 km fazla bir mesafe değil ama az da değil. ben ortalama aylık 1500 km yakın yol yapıyorumdum. şimdi işsizim ve benzin parası yüzünden fazla yol yapmıyorum.
uzun yolda düşük cc motor yoruyor, çünkü titriyor ve hızlı gidemediği için yol uzun sürüyor.
-
01 Ağustos 2016, 18:57
fatih.met adlı üyeden alıntı
konu sahibi hayatta mı?
440 km fazla bir mesafe değil ama az da değil. ben ortalama aylık 1500 km yakın yol yapıyorumdum. şimdi işsizim ve benzin parası yüzünden fazla yol yapmıyorum.
uzun yolda düşük cc motor yoruyor, çünkü titriyor ve hızlı gidemediği için yol uzun sürüyor.
Toplamda 500kmye yakın bir km yaptım size göre fazla olmayabilir ama şöyleki uzun yol tecrübem hiç yoktu kullandığım motor çin malı kuba çita 100cclik bir motor o yüzden biraz tedirgindim ama çok eğlenceli geçti
-
01 Ağustos 2016, 19:16
100cc cup ile 2007-2008 senesinde 2 kişi 500km gitmiştik cidden sorun çıkarmadı dönüşte de tek kişiydik gene sorun çıkmamıştı.Gönül rahatlığı ile devam edin
-
Bende Ekimin son haftası 150 cclik motorumla İzmir Bigadiç yapmayı düşünüyorum, ortalama 200 km gidiş, 200 km dönüş.Senin yazdıklarını okuyunca sanırım bu geziyi yapabilirim diye düşünüyorum.
-
Hocam ilk yazınızda ful ekipmanla dolaşıyorum millet laf ediyor demişsiniz ama ben kasktan başka birşey göremedim
-
Kuba CG150 Sport İle 340km yol yapmıştım tapa gaz gitmezsen deviri düzgün kullanırsan hiç bişeycikler olmuyor.
Bide diyolar yok çin motosikletleriyle o kadar yol yapmaz yolda kalırsın motor şişer vs. vs.
Yakın zamanda havalar dahada soğumadan bi burdur alanya yapacağım ilk kez honda cbf 150 ile çok heyecanlıyım bakalım kubadan sonra nasıl olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)