HAVALI SELE O NE RAHAT, RAHATINI DÜŞÜNENLER BURAYA :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
internete upload sitesine yükle linkleri gönder biz açarız
-
hızlıresime yükleyin link atın.Nasıl yaptığınızı analtırsanız seviniriz
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
[IMG][/IMG]
bide hızlı resim yaptım olacakmı
-
-
herşey güzelde nasıl yaptığınızı aşama aşama bizede anlatabilirmisiniz. Büyük oranda destek görebilir yaptığınız çalışma .
-
hocam nasıl yaptın anlat da biz de yapalım :D
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Arkadaşlar,
Kısa bir süre sonra eşimle yurtdışına çıkmayı planlamaktayız günde en az 200km - 250km yol yapacağız, şimdi eşimede aynı havalı seleden yapacağım,şimdiki seleye öldürsen bindiremezsin geçerli not alırsa ondan, sonra patentini alacağım ve seri olarak yapacağım, normalde emlak işi ile uğraşıyorum , ama bu sele sorunu büyük bir sorun gerçekten ben rahat ettim
-
tan1 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Kısa bir süre sonra eşimle yurtdışına çıkmayı planlamaktayız günde en az 200km - 250km yol yapacağız, şimdi eşimede aynı havalı seleden yapacağım,şimdiki seleye öldürsen bindiremezsin geçerli not alırsa ondan, sonra patentini alacağım ve seri olarak yapacağım, normalde emlak işi ile uğraşıyorum , ama bu sele sorunu büyük bir sorun gerçekten ben rahat ettim
ozaman bir samimiyeti yok zaten jel sele hikaye demişsiniz resmen reklam yapmışsınız. biz samimi olarak birşey paylaştığınızı sandık. Ben size şunu söyliyim jel pahalı bir ürün bildiğiniz gibi hiçte hikaye değil ayrıca. Heleki airhawk dediğiniz şey inanılmaz rahat bir ürün . Size şimdiden hayırlı satışlar
-
28 Temmuz 2016, 11:59
-
28 Temmuz 2016, 11:59
Nerden aldığınızı yazsanızda bizde faydalansak ?
-
28 Temmuz 2016, 12:10
yaptığım ürün airhawk bence rakip olabilir elin adamı yapınca iyide:biz yapıncamı kötü anlamadım , uğraştım yaptım satmaya karar verirsem çok çüzzi bir fiyata satarım zaten. Airhawk hava minderi benimkide öyle ve benim yaptığım 1,5 santim, şuanki selemde jel sele 200 TL verdim yaptırdım ama işe yaramıyor,
-
28 Temmuz 2016, 12:14
Peki yerli malı yurdun malı diyelim. Ne kadara mal etmeyi düşünüyorsun insanlara ? Fikrimiz olsun ...
-
28 Temmuz 2016, 12:18
tan1 adlı üyeden alıntı
yaptığım ürün airhawk bence rakip olabilir elin adamı yapınca iyide:biz yapıncamı kötü anlamadım , uğraştım yaptım satmaya karar verirsem çok çüzzi bir fiyata satarım zaten. Airhawk hava minderi benimkide öyle ve benim yaptığım 1,5 santim, şuanki selemde jel sele 200 TL verdim yaptırdım ama işe yaramıyor,
yahu illaki iyidir ben sizin yaptğınız ürün kötü demedim ama diğerlerini kötüleyerek daha sonra size nasıl yaptınız dediğimizde satacam bunu demeniz hoş bir durum değil. Direk satılık ürün olarak çıkarmanız ve beğenilir ve dediğiniz gibi tutulursa zaten airhawk fiyatına satarsınız. Tekrar söylüyorum işçiliğinize yada ürününüze kesinlikle kötü demedim. Sadece bu ticaretin bir ahlakıdır diğer ürünlere sataşmadan devam etmek.
-
28 Temmuz 2016, 12:21
coca cola gibi imalat yapmışsınız formülü aman iyi saklayın
arkadaş güzel günlerde kullan da millet yapılışıni soruyor..
-
28 Temmuz 2016, 12:25
bakın ürünlere sataşmadım , birincisi ben motosiklet kullanıcısıyım 37 yaşındayım 17 senedir motosiklet kullanıyorum eyüpten, beylikdüzüne taşınınca ve sürekli motosiklet kullanınca sele ciddi rahatsızlık verdi ve gittim çözüm olarak airhawk a baktım fiyat yüksek geldi, bende çözüm olarak ne yapabilirim diye baktım bunu yaptım, normalde bu siteyi takip ediyorum sadece, bugünde üye oldum ve konuyu açtım, çevremde motosiklet kullanan bir sürü arkadaşım var ve yaptığımı çok beğendiler konu bundan ibaret ,
-
28 Temmuz 2016, 12:29
hemen artniyet aramamak lazım fakat. keşke satacağım yerine yapılışını anlatsaydınız.
-
28 Temmuz 2016, 12:51
bu ürüne patent alamazsınız
muhtemelen airhawk binbir türlüsünün uluslararası tescilini yaptırmıştır
ancak marka tescili yapılabilir
-
28 Temmuz 2016, 12:57
Arkadaşlar biz bu konuyu karara bağlamıştık.Uzun yolculuktada -1600 km- test ettim ve onayladım.
Çare Rossmanda satılan hava ile şişen medikal ped.Büyük ihtimal bu arkadaşta onu alıp deri kapladı.
En son güncel fiyatı 17 tl idi.
Bunu alın deri kaplayip lastik ile sabitleyin.Tüm olay bu kadar.
-
28 Temmuz 2016, 13:09
Erdost adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar biz bu konuyu karara bağlamıştık.Uzun yolculuktada -1600 km- test ettim ve onayladım.
Çare Rossmanda satılan hava ile şişen medikal ped.Büyük ihtimal bu arkadaşta onu alıp deri kapladı.
En son güncel fiyatı 17 tl idi.
Bunu alın deri kaplayip lastik ile sabitleyin.Tüm olay bu kadar.
Ürün linkini atabilir misiniz? Aradım ama bulamadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)