Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

SİYAH CBR 500R' IM ÇALINDI

REKLAM ALANI

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.Dün akşam saatlerinde bir vatandaş aradı ve sahibinden'deki ilanımla ilgili rahatsız ettiğini ve motoru yarın (yani bugün sabah saatlerinde) almak istediğini belirtdi.Pendikde oturuyorum.Kendisininde pendikde oturduğunu söyledi ve sabah saatlerinde buluşup makinayı denemek istediğini bir sorunu yoksa alacağını söyledi.1 saat önce pendik sahil de buluştuk ve motoru sürüp beğendi.Bende arkasında artçı olarak dolaşdım.Paranın bankada olduğunu söyledi ve kadıköy rıhtıma geçerek yapıkredi.2den parayı çekmesi gerektiğini söyledi.Rıhtıma gelerek yapıkredi önünde durduk.Bende arkasında artçıydım yine.Arka koltuk dan indiğim gibi adam basıp gitti.Bir saat den fazladır ulaşamıyorum kendisine.İskele polis merkezine giderek başvurumu yaptım.Motorun bulunma ihtimali ve poiisin izleyeceği yol hakkında bilgi verirmisiniz lütfen.Resmen İntahar etmez istiyorum.LANET OLSUN :( :( :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Geçmiş olsun, çok üzücü bir durum.

2 Saatdir kafayı yemek üzereyim :( ....NE yapmalıyım yardım lütfen

BalkanRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Memleketin geldigi hale bakarmisin arkadas ya artik satmadan once satilan kisiyi arastirmak lazim bu hale geldi yani

yusufbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GW250 Inazuma
    Ohaaa diyorum başka bişey diyemedim nutkum tutuldu.Normalde bi motor almaya gittiğinde herkes motor denemek ister.
    Abi elinde ne varsa taş bile olsa sallardım arkasından valla.Çook üzücü bi durum
    Inşaallah bulunur.

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    haydaaaaa!

kuroscu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    r25 yamaha
    geçmiş olsun inşallah bulunur bu hırsızlara caydırıcı cezalar uygulanması şart

İyice gta ya gonduk. Gecmis olsun.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Çok fazla kullanılan bir taktik. Geçmiş olsun.. Bu başlığı okuyanlar ders alsınlar.. Parayı cebine koymadan deneme vs yapılamaz. Müşteri motoru olduğu yerde inceler, sen çalıştırırsın sesini dinler, sms vs atıp tramer sorgular ve sonuçlara göre almaya karar verirse servise yada bir ustaya gidilir.. Ben genelde servise gitmeden kapora isterim.. Çünkü servise gidiyosun orda da birşey çıkmıyor bu sefer adam pazarlığı çirkin bir şekilde abartıyor ve s.t.r. çektiğinde boşu boşuna servislere gitmiş oluyorsun.

Seni arayan numarayı polise verdin mi? kimin üzerine kayıtmıymış? Adamın yüzünü çeken herhangi bir kamera yok mu etrafta? Bulursan hem polise ver hemde burada paylaş. Bu işleri de polise bırakma hayatta uğraşmaz gidip kendin arayıp bulmalısın.

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öylece alıp kaçmamıştır, illa ki bıçak filan çekmiştir sana. İyi düşün tüm ayrıntıları yaz öyle şikayetçi ol. Geçmiş olsun, umarım bulunur.
    potasyum ve bikerboi bunu beğendiler.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Ah bee,
    Çok geçmiş olsun. İnşallah bulunur.
    Soyu kurusun bu soysuzların.

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cok gecmis olsun... yanliz sizin deilde arkadasin artci olmasi gerekiodu. Siz iyi niyetinizden ona kullandirtmissiniz keske yapmasaydiniz :( eskidende boyle haberler duyardik. Umarim bian once bulursunuz... tel numarasi varsa izletin diyicem ama coktan hatti atmistir.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Kulağımıza küpe olsun test yok artçı olur işine gelirse almıyorsa güle güle
    EthanHunt bunu beğendi.

kardeşim numarayı polise verdim vermesine ama versem ne yazar.hat açık hatdır muhtemelen.ayrıca sahilde buluştuk.kamera sıfır. motora biner binmez.kaskı takdı kafasına.birde bıçak çekme durumu falan yok.adam arayıp bankayla konuşur gibi yaptı.bende atladım ne bileyim böyle olacağını

Ayrıca adam bir anda bastı gitti.Caddede taş fırlatmak aklımamı gelir.O andaki şok bana yetti zaten

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Hocam çok üzüldüm gerçekten. Bi keresinde böyle haber duymuştum. Adam mesela gsxr600 ile r1 almaya gidiyor. Bunu sattım alıcısı yarın gelcek, bende bunu alıcam muhabbeti falan yapıyor. Sahibi de buyur dene diyor. Bu motoru alıp gidiyor. Kalan gsxr da çalıntı.

BalkanRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    OnunBunun Çocugunu eger bulursan yakalarsan saglam bı dayak atman lazım Insallah bulursun da Polıs gelmeden bı guzel dayak bı daha Hırsızlık yapmasın

halo1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX636R
    inanamıyorum ya hakkaten. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. İnşallah bulursunuz o şerefsizi

çok geçmiş olsun kardeşim..
    hafızanı bir daha yokla kameralardan bu soysuzun suratının fotosunu bulmaya çalış.eğer ulaşabilirsen burada paylaş dahası o fotoyla bu işi yapanların çevresine gösterip çok rahat bir şekilde bulabileceğini sanıyorum.. bulduktan sonrada cezasını peşin kes....

EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda Cbf 150
    Geçmiş olsun. Yazık olmuş. Orada illaki polis vardır. Polise durumu anlatıp hemen plakayı anons ettirseydin bi ihtimal ilerde önünü keserlerdi. Her tarafta ekip arabası, trafik polisi var.

Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200
    Hocam rıhtımda bir sürü yolcu bekliyen taksi vardır, birine binip takip edemezmiydin ?

Ve motosikletin fotoğrafı filan varsa yüklede belki biri görür

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)