SİYAH CBR 500R' IM ÇALINDI
Reklamlar
-
28 Temmuz 2016, 13:39
Cok gecmis olsun. Insan paranoyak hale geliyor. Kimseye guvenemiyosun kimseye.
Reklamlar
-
28 Temmuz 2016, 13:39
İlkinde niye çalmamış ki?
-
28 Temmuz 2016, 13:40
hattoi adlı üyeden alıntı
Tipten anlaşılmaz o, at hırsızı tipli arkadaşım var dünya tatlısı, üniversitede esenler'den nur yüzlü bir eleman vardı, beni o zaman bir dolandırdı, motosikletimi satmak zorunda kaldım borçları ödeyebilmek için.
Tabii ki fiziksel duruş % 100 referans olamaz ancak " yüzü temizdi de hiç bu şekilde olacağına ihtimal vermedim " durumu mu yaşandı ? Onu merak ettim.
-
28 Temmuz 2016, 13:44
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Bogaziniza bicak dayamayacaginin garantisi var mi artci oldugunda ? Bence cozum bu degil kapali bi alana goturursunuz binersiniz arkasina kacamaz zaten kapali bir alanda nasil kacabilir? Kapali alandan kasit mesela halk pazarlari, otoparklar vs. En uygunu hangisi ise size gore.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Bu arada merdivenkoy comlekci cukuru sanayinin oralari bi kontrol ettirin.
Biber gazı iş görür ağlattırırsın biber gazını kendimde denedim dumur oldum
Solunum sistemine kadar çöküyo
-
28 Temmuz 2016, 15:04
Motorun ücretini ver deneteyim demek lazım, dogrusu o.
Çalmadı ama düştü, hasar verdi. O zaman ne olacak ?
-
28 Temmuz 2016, 15:29
İnşallah sağ salim bulursunuz motorunuzu :(
-
28 Temmuz 2016, 16:21
Valla giden motor gelmiyo :( bizim mondialde hala polisin kamera kayıtlarını almasını bekliyoruz :(1 ayı geçicek nerdeyse hala kamera kayıtlarını alamadılar geçmis olsun
-
28 Temmuz 2016, 16:22
Bu telefon numarası üzerine düşmelisin bence . Seni aradığı numaradan mutlaka bi şeyler çıkar. Sonuçta kimlik bilgileri ile hat alınıyor ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)