Beyler.Ben düşdüm siz asla düşmeyin böyle bir hataya.Sakın ola bindirmeyin.Olaki bindirdiniz.Kontağı kapattırmadan asla motordan inmeyin.
Beyler.Ben düşdüm siz asla düşmeyin böyle bir hataya.Sakın ola bindirmeyin.Olaki bindirdiniz.Kontağı kapattırmadan asla motordan inmeyin.
Vallahi şaka gibi, yolda mobese vs vardır illaki, yakalanır diye düşünüyorum çalan şerefsiz. Demekki motor satarken yanımıza daha büyük motoru olan bi eş dost çağıracağız artık...
Faturasız hat bile olsa kimlik olmadan alınmaz. Ayrıca o hat ile daha önce görüştüğü kişilerin dökümünü alınır. Bu döküm üzerinden bile kim olduğu bulabilir. Yada hattın uzun süre açık kaldığı lokasyonlar sistemde kayıtlıdır.. O lokasyonlara gidilir vs her türlü bulunur yeterki bulunmak istensin..
Lakin polis motosiklet hırsızlığına 2 dilim baklava hırsızlığının %1 i kadar önem vermiyor.. Utanmasalar ''iyi ki çalınmış ne o öyle şeytan icadı'' diyecekler. Sen savcılığa şu numaranın takibi ile ilgili bir dilekçe ver ve tanıdık bir polis ayarlamaya çalış.
Geçmiş olsun.Aklıma ilana bakanların ip numaraları geldi benimde ama bununda önlemini almış olabilir.
çok geçmiş olsun. satarken alıcı illa ki test sürüşü yapmak istiyor. böyle olunca güvenli bi yer bulup kapıları kapattırıyorum ben, dört duvar arasında deniyor.. notere gidince de mutlaka 2-3 kişi toplayıp motorun başında bekletirim satışı verene kadar. bu sürece gelene kadar da ilk iletişime geçtiği an mülakata alırım tabi
Hocam çok çok geçmiş olsun. Böyle bir konunun olması çok üzücü ancak ilk kez motorsikletini satacak benim gibi tecrübesiz kisiler icin çok bilgilendirici oldu...
Umarım en yakın zamanda bulunur motorunuz...
Ben yan yatırır diye kimseye vermem işine gelirse. Çalma konusu enteresan tabi,
Hocam motorunun resmini ve iletişim numaranı özelden mesaj atarsan fb'de motorsiklet sayfalarında paylaştıralım.
Geçmiş olsun tekrardan
Şerefsizler..
Okumuş okumamış cahil prof farketmez, Allah korkusu olmayandan korkacaksın aka.
Bogaziniza bicak dayamayacaginin garantisi var mi artci oldugunda ? Bence cozum bu degil kapali bi alana goturursunuz binersiniz arkasina kacamaz zaten kapali bir alanda nasil kacabilir? Kapali alandan kasit mesela halk pazarlari, otoparklar vs. En uygunu hangisi ise size gore.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Bu arada merdivenkoy comlekci cukuru sanayinin oralari bi kontrol ettirin.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
Düşünüyorum da acaba böyle bir durumda motoru bulmak mı insanı daha çok sevindirir yoksa o soysuzun çaldığı motorla kaza yapıp geberdiğini öğrenmek mi ?
arkadaş insanlar ne kadar şerefsiz oldu artık ya valla yakaladığın yerde motorun arkasına baglayıp sürükleyeceksin.
Hemen hemen aynısı benimde başıma geldi çapa hastanesinn önünde buluştuk bana bıçak çekti motordan in motor benim dedi 2 kişiydik öteki arkadaşda su almak için inmişti bende oyalamaya çalşydm o anda demir dubalayla kafasına vurdu arkadaşım sonra dövdük ortalık karıştı bi anda bayılınca hastanenin aciline götürdüler kapıda bekledik biraz sonra dedimki neden beklyoruzki çıktım geldim ilk zamanlqrdı motoru satmak için ayagna gitmeyin hiç bir zaman almak isteyen adam gelir bakar biran önce bulunması dilegi ile
Şahsen bende kullanmadan motoru almak ve satmak istemem ama şu düzende kime güvenceksin..
Geçmiş olsun gerçekten de çok b.ktan bir durummuş. Benim de başıma gelse en başta kendi kendimi suçlar ve kolay kolay hazmedemezdim.
Ancak bir şeyi merak ediyorum gelen kişinin tipi nasıldı ? yani böyle bakıldığında " bu adam şu işle meşguldür " denilebilecek temiz bir profile mi sahipti ? yoksa bu yolun yolcusu olduğu belli olan bir siması mı vardı ?
inşallah sonu
https://www.youtube.com/watch?v=bzN_tcK0NzI
burdaki *************** gibi olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)