Egzoz borum kırıldı yardım
Reklamlar
-
Arkadaşlar egzoz borum motorun çıkış yerinden çatırdadı.Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Nasıl yaptırabilirim ? Kırık halde (Egzoz borusu hiç yok çıkarttım) sürmenin çok bir zararı var mı ses dışında? Bide çok gazı açınca patlıyor falan buradan ateş çıkıp sıkıntı çıkartır mı ? Kafamda deli sorular Yardım ederseniz çok sevinirim
Reklamlar
-
O şekilde kullanma derim.
-
essegesse adlı üyeden alıntı
O şekilde kullanma derim.
Mecbur kullanmak zorundayım yoksa yaptıramam
-
TheGokay adlı üyeden alıntı
Mecbur kullanmak zorundayım yoksa yaptıramam
Yaptırmıyacaksan bizden neyi istiyorsun ve neyi soruyosun onu anlayamadım ?
-
Egzostun birincil görevi motorun çıkardığı sesi en aza indirmektir. Görevini düzgün yapamazsa çok gürültü yapar. Çevrenize rahatsızlık verir, trafik memurlarını mıknatıs gibi çekersiniz.
Bir kaynakçıya gidip egzostu yaptırın. Yalnız bağlantıları iyi kontrol edin. Eğer gevşek kalırsa yada iyi sabitlenmezse aynı yerden tekrar kırılır.
-
Alkolü abartan foruma konu açmaya koşuyor ...
-
Eksoz yoksa subaplar yeterli basınç olmadığı için kafasına göre takılır. Buda subap gezmesi yapar.
Boruyu yaptırmayacaksan motoru çalıştırmamanızı tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar dediğimi yanlış anlamışsınız yaptırmaya sadece kullanarak gidebilirim kullanmazsam gidemem. Bide normal kaynak sağlıklı olur mu yoksa oksijenli kaynak mı yapılmalı? Gidiceğim yer max 1 km falan gidene kadar motora çok zarar verir miyim zaten yavaş yavaş gidicem ses yapmamak için
-
Benim de egzozumun borusu ortadan ikiye kırıldı. Çubuk krakerin kırılması gibi. Sanırım bir tümsekten geçerken oldu. Çok ses yapıyor. Kaynak yaptırinca garanti dışı mı kalir. Egzoz 465 tl. Geçici olarak nasıl azaltabilirim sesi. Bez sarsam yada başka malzemeler ile sarıp plastik kelepçe vb. sıktırsam. Egzoz sabit sağlam durabiliyor sadece yarım santim kadar ayrık duruyor.
-
mavisipa adlı üyeden alıntı
Benim de egzozumun borusu ortadan ikiye kırıldı. Çubuk krakerin kırılması gibi. Sanırım bir tümsekten geçerken oldu. Çok ses yapıyor. Kaynak yaptırinca garanti dışı mı kalir. Egzoz 465 tl. Geçici olarak nasıl azaltabilirim sesi. Bez sarsam yada başka malzemeler ile sarıp plastik kelepçe vb. sıktırsam. Egzoz sabit sağlam durabiliyor sadece yarım santim kadar ayrık duruyor.
Tümsekten geçince altının vuracağını sanmıyorum ama öyleyse egzoz kırılması garantiye girmez. Egzozcular fazla para almaz, egzozu kaynattırın daha da sorun olmaz.
-
Egzoz borusu bildiğimiz paslanmaz borudur aslında. Herhangi bir egzozcuda kaynak yaptırılabilir.
Egzozu söküp kaynaklanması daha sağlık olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)