ASYA MAJOR 250 ÖNERİRMİSİNİZ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce de dorado poseidon corvus'u sormak için konu açmıştım.Fakat kararsızlığımdan kaynaklı araştırmalar yapıyorum ve ASYA MAJOR 250 hoşuma gitmeye başladı bir göz gezdirince. Üstelik senet ile alma şansı da olunca daha çok cezbetti. Siz ne dersiniz önerirmisiniz bu motoru +ları nelerdir -leri nelerdir. Yada kronik şu sorunu vardır diyebilirmisiniz. Hız konusunda da çok bir bilgi göremedim ne kadar hız yapabilir ortalama?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
?
yorumlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
Forumda konu mevcut araştırın artık buraya yazmak çok kolay
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-250-a-3.html
-
karbüratörlü bu. Biraz yorumlara göz gezdirdim.Yağ yakıyormuş biraz.Arka amortisör çok sert diyorlar.146 son hız.Civatalar gevşiyormuş.Bana kalırsa 200 ns al
-
fatih063838 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce de dorado poseidon corvus'u sormak için konu açmıştım.Fakat kararsızlığımdan kaynaklı araştırmalar yapıyorum ve ASYA MAJOR 250 hoşuma gitmeye başladı bir göz gezdirince. Üstelik senet ile alma şansı da olunca daha çok cezbetti. Siz ne dersiniz önerirmisiniz bu motoru +ları nelerdir -leri nelerdir. Yada kronik şu sorunu vardır diyebilirmisiniz. Hız konusunda da çok bir bilgi göremedim ne kadar hız yapabilir ortalama?
http://f.internetara.com/onbellek/13...NU__SL_kqh.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
?
yorumlarınızı bekliyorum
Şiddetle tavsiye ederim-harika motordur...
-
Romedon adlı üyeden alıntı
karbüratörlü bu. Biraz yorumlara göz gezdirdim.Yağ yakıyormuş biraz.Arka amortisör çok sert diyorlar.146 son hız.Civatalar gevşiyormuş.Bana kalırsa 200 ns al
civataların gevşemesi normal hocam sıkacaksın mecburen her zaman.
-
civataların gevşemesi normal hocam sıkacaksın mecburen her zaman.
Elinle yazdığını gözün görüyormu acaba :D Cıvata gevşemesini normal olarak görmekte nedir :?
-
ya şu çinlilere bulaşmayın
-
Arkadaşlar motoru sipariş ettim, inşallah onay sürecinin ardından elime geçecek. Motoru evkurdan alıyorum mecburiyetten, motor elime geldikten sonra ruhsatı nasıl çıkartacağım? bilen eden varmı acaba.
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
ya şu çinlilere bulaşmayın
Ya hocam, param olsa zaten gider 15 20 milyarlık birşey alırım. Çinlilere bulaşmayın derken insanları küçümsüyorsunuz. Yeter artık. Keyfimizden değil Ankara içerisinde senetle bul bana japon motor alayım.
-
Kac mangir vericen totalde?
-
28 Temmuz 2016, 12:51
cemtover adlı üyeden alıntı
Kac mangir vericen totalde?
Hocam senet olduğu için vadeleriyle filan birlikte toplamda 7500 liracık. Ama mecburen 7500 elimde nakit olsa zaten daha iyi şeyler alırdım. Fakat senet yoluyla ankarada veren bu olduğu için mecburen bu olucak.
-
28 Temmuz 2016, 12:56
Hocam senet olduğu için vadeleriyle filan birlikte toplamda 7500 liracık. Ama mecburen 7500 elimde nakit olsa zaten daha iyi şeyler alırdım. Fakat senet yoluyla ankarada veren bu olduğu için mecburen bu olucak.
Kac aya bagladin senedi. Ben herzaman nakitle is yapilmasini savunurum ama tabi motor. Yakalamak istedigin bi sezon var onunde tabii. Hayirli olsun kardesim.
-
28 Temmuz 2016, 13:16
cemtover adlı üyeden alıntı
Kac aya bagladin senedi. Ben herzaman nakitle is yapilmasini savunurum ama tabi motor. Yakalamak istedigin bi sezon var onunde tabii. Hayirli olsun kardesim.
15 ay hocam, taksit az olması biraz cezbetti açıkcası nakit olsa nakit alırdım fakat yok maalesef, ha daha erken de bitirebilirim taksitleri hiç belli olmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Ruhsat çıkartma işlemini anlatacak kimse yokmuuuuuuu?
-
28 Temmuz 2016, 13:52
Öncelikle hayırlı olsun.Kredi çekip bi ybr veya pulsar alsaydın keşke.En azından sıkıldığında fazla zarar etmeden tek parça halinde satabilirdin.
-
28 Temmuz 2016, 15:20
Hocam kredi çekemediğimi söylüyorum inatla hala yorum yapıyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
Ruhsatla ilgili bilgi verebilecek yokmu ya?
-
28 Temmuz 2016, 16:06
kendini illaki dürttüreceksin anlaşılan
pozeydon ne, asya major ne allah aşkına.
-
28 Temmuz 2016, 16:10
Senetle nasıl alabiliyorsun ? Açıklarsan diğer arkadaşlarımıza da faydan olabilir.
-
28 Temmuz 2016, 16:28
fedos adlı üyeden alıntı
Senetle nasıl alabiliyorsun ? Açıklarsan diğer arkadaşlarımıza da faydan olabilir.
Hocam Evkur'da senetle motorsiklet satılıyor. Uzun süredir klasik arora motorlar vardı fakat sonunda asya gibi markaları da eklemeyi başardı. Buda benim işime yaradı açıkcası.
Birde 0 motorsiklete ruhsat nasıl çıkartılır?
-
28 Temmuz 2016, 16:34
Hocam Evkur'da senetle motorsiklet satılıyor. Uzun süredir klasik arora motorlar vardı fakat sonunda asya gibi markaları da eklemeyi başardı. Buda benim işime yaradı açıkcası.
Birde 0 motorsiklete ruhsat nasıl çıkartılır?
1 ay öcne çıakrttırdım direkt yaptıklarımı analtıyorum
ilk baş axa sigortaya gittim sigortamı yaptırdım şasi nosu üzerine ordan alınan belgeyi dosyaya ekledim Sabah trafik şubeye gittim oradan muamelecilerden ek 1 belgesi aldım 30 tl ye onu da dosyaya ekledim ardından sıraya girdim polis gelince elimdeki tüm dosyayı ona verdim sonra benden 190 tl ruhsat parası istedi.Onu verdim 10 dk sonra ruhsatımı teslime dip plaka çıkartmam için kağıt verdiler.O kağıdı plakacıya götürdüm.Bastırttım.Bu kadar
-
28 Temmuz 2016, 16:37
Romedon adlı üyeden alıntı
1 ay öcne çıakrttırdım direkt yaptıklarımı analtıyorum
ilk baş axa sigortaya gittim sigortamı yaptırdım şasi nosu üzerine ordan alınan belgeyi dosyaya ekledim Sabah trafik şubeye gittim oradan muamelecilerden ek 1 belgesi aldım 30 tl ye onu da dosyaya ekledim ardından sıraya girdim polis gelince elimdeki tüm dosyayı ona verdim sonra benden 190 tl ruhsat parası istedi.Onu verdim 10 dk sonra ruhsatımı teslime dip plaka çıkartmam için kağıt verdiler.O kağıdı plakacıya götürdüm.Bastırttım.Bu kadar
bilgiler için teşekkür ederim, peki sigortayı yaptırman şart değil mi 0 motora ruhsat çıkartmak için? Ve toplamda ne kadar tuttu sigortayla birlikte
-
28 Temmuz 2016, 16:42
bilgiler için teşekkür ederim, peki sigortayı yaptırman şart değil mi 0 motora ruhsat çıkartmak için? Ve toplamda ne kadar tuttu sigortayla birlikte
şart sigorta olmadan plaka ruhsat vermiyorlar.Sigorta yaş 20 ilk motor 1012 tl axa sigorta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)