bazen otomobil ile yolda ilerlerken birden bire şerit değiştiriyorum ve özellikle sinyal vermemeye gayret gösterip yanımdan geçecek olan motosikleti sıkıştırıyorum. aynadan bakınca bir motosiklet in beni geçmeye çalıştığını görüp direksiyonu sağ sol yapıp arkadaki motor un dengesini bozuyorum. şerit içerisinde ilerleyen bir motosiklet görünce hemen üzerine doğru sürüp onu şerit dışına hatta bazen yolun dışına itiyorum ve hemen babamdan bana miras kalan şeridime yerleşiyorum. kırmızı ışığı görünce durmadan devam edip arabaları sıkıştırıyorum önüme motosiklet çıkıncada hiç gazı kesmeden üzerine sürüyorum. emniyet şeridine girip çıkıyorum sürekli oradan bir motosiklet geçmesini hazmedemiyorum. bi yola girişte ve çıkışta önümdeki araca iyice yaklaşıp benden başka hiç kimsenin geçmesine izin vermiyorum araya bir motosiklet girdiysede hafiften tampon ile dokunup elime aldığım levye ile aşağı iniyorum kaçıyor adam düşüyorum peşine ilk sıkıştırdığım yerde kaldırımla yol arasında pestil ediyorum. park ettiğim zaman aynayı iyice kontrol edip yanımdan motosiklet geçeceği anda kapıyı açıp üstüne birde adamı dövüyorum parasını alıp yeni kapı yaptırıyorum. yol kenarında motor görünce önüne park edip motor un ordan çıkmayacak şekilde yolunu kapatıyorum. ben bütün bunları neden yapıyorum bilmiyorum ama yapıyorum.....