Sanırım sen daha önce bir motordan çok çekmişsin. Bilinç altına yerleşmiş.
Sanırım sen daha önce bir motordan çok çekmişsin. Bilinç altına yerleşmiş.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
valla dostum ben yaşarsam onu yazıyorum iyi şeyler yaptılar takdir ettik kötü şeyler yaptılar tenkit ettik ben böyle biriyim ve psikolojik herhangi bir problemimde yok bilinçaltıma yerleşmiş bir şey var isede bunun kararını psikiyatr verir yanlışmı söyledim ne dersin ??
Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Tümer bu kitabın adı olsa olsa bi "Ayının Trafik Günlüğünden" falan olur ... Abi şakası bile kötü.. Benzetme kendini şu tiplere
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
NicemaN adlı üyeden alıntı
Yaw şaka yaptım şaka..
Sana deli, psikopat falan demedim..
Neyse boşver..
Alla alla bugün insanlarda bir gerginlik var ama hayırlısı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
he valla herkez gergin sinirli bişeyler olmuşErtuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Valla bu tip evrimini tamamlayamamış (buna inanmadığın halde) araba kullanabilen yaratık türünün mutlaka kafadan haydar dümenlik bir sorunu vardır. Yada başkasınınkini görmeyen kendininkini piyade tüfeği sanar misali. T....şaklı birine denk gelmeme ihtimali yüksektir.
Tabi bu sorunu halletmenin en kolay yolu motorcuların 1 kişi değil çok kişi olduğunu bu hilkat garibelerine hissettirmek. Böyle bir duruma şahit olan başka motorcu derhal motorcunun yanında yer almalıdır.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
2 asprin al. bişeyın kalmaz
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
tümer.garanti kapsamında problem yaşamış bir kanuni magduru gibi yazmışsın hayırdır.insan ile okuz arasındaki geciş evrelerinde en ilkel basamaklarda olan 4 tekerlekli insanalrla hergün muhattap olmaktayım.allah hepimize sağlık ve sabır versin
kazasız belasız kardeşim.iyi geceler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)