Ben trafikte bazen görüyorum. Genelde cbf'lerde görüyorum. Son ses azer bülbül dinliyorlar ve çoğu kebapçıda çalışıyor.
beni gecenin 3 ünde güldürdün ya ne diyim ama bütün alısım gitti şimdi bunu
Hakikaten bana da cok itici geliyor hoparlör sistemi.ama kullananlara da saygim var zevk meselesi.
Arabanın kaputuna hoparlör takmaktan farklı olmayan eylem. Onun yerine al kask içi müziğini de radyonu da dinle. Aynısından bende var gayet güzel iş görüyor. 1 sene sonunda kullanmazsan pili tırtlıyor ama değiştirmen gerekir pilini.
http://www.aliexpress.com/item/Water...5-480941717c18
Ben kullanmam,benim dinlediğim müziği neden başkaları duymak zorunda kalsın ki ?
Ölümüne Apaçi işi
Yürürken elinde cep telefonunu son ses arabesk müzik açan meslek liselinin 2.hali bu. Abicim bırakın şu kekomançiliği, bizi de mimliyorsunuz. Motosiklet herhangi bir ses izolasyonu olmayan bir alet, sen müzik dinleyeceksin diye niye çevreyi rahatsız edesin ki? Bu kadar bencil olmayın. Tak kulaklığını dinle
Şimdi değerli apaçi abilerim ve kardeşlerim ( hepimiz apaçiyiz, apaçi olmasak motora binmeyiz) Twogo go-550 olan üründen kullanıyorum ses kalitesi ve ses yüksekliği gayet güzel. Kaskın camı açıksa 90 100 hızlara kadar duyuluyor. Ama ben genelde yolda kulaklık kullanırım, bu ürünü piknikte, kampta veya arazi yollarında yavaş giderken kullanmayı tercih ediyorum. Alarmi çok hassas gayet iyi. Polis siren sesleri var.
Motora taktığımda tipini bozar diye düşünüyordum, tam tersi yakıştı bile. Tavsiye ederim 80 tl ye almıştım. Motora takılı resmini daha önce alttaki linkte paylaşmıştım, bakmak isterseniz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...um-olacak.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Şimdi honda ya mail attım. Siz saf mısınız dedim. 100 milyarlık motor alıyoruz, üzerinde ses sistemi olduğu için bize apaçi diyip dalga geçiyorlar dedim. Lütfen goldwing model motorlarınızdan ses sistemini kaldırın dedim. Bakalım ne diyecekler, cevap bekliyorum.
Geçenlerde bende trafikte scooterli bir arkadaşta bose marka taşınabilir hoparlör gördüm. Camın oraya sıkıştırmış cıstak cıstak 10 numara gidiyordu.
Bence kulaklık takmadan müzik dinleme keyfi çok hoş ayrıca etraftakileri rahatsız edecek kadar ses vereceğini de sanmıyorum.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Goldwing de olmasa neyi örnek verecektiniz electra glide falan mı? Bir motosiklete klima koymak ne kadar saçmaysa ses sistemi koymak da o kadar saçmalık. Ki Goldwing, Electra Glide gibi motorları üretirken Route66 yapacağını falan düşünerek koymuşlar o zımbırtıları, Beylikdüzü- Mecidiyeköy git gel yapan adama gelmez.
sven stands ready.
Kimisi övüyo kimisi beyenmiyo ikilemde kaldım alsam Apaçi işi olmaz inşaallah ...
Ben farkli bir acidan bakayim olaya, ruhsata islemek gerekir mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)