Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki z250sl hakkında

REKLAM ALANI

Hayırlı günler herkese

Motosiklete bws125 ile başlayıp honda cbf150 ile devam eden kardeşinizim.
    250cc naked motosiklete geçmeyi düşünüyorum aralarında en uygunu Kawasaki z250sl fakat dikkat ettimde bu araçtan piyasada çok yok sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim. Veya bu motosikletin alternatifi varmi bu fiyat araliginda?
    Japon takıntimiz var pulsar 200 yerine cbf yi tercih ettik japon markalari konusunda yardımcı olursanız sevinirim

İyi forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Zmoto olmasından kaynaklıdır zaten z250sl yerine ya pulsar200ns ya da mt25 alıyo mt25 in fazla satmasının nedeni yamahanın daha çok bayisi olması pulsarın satmasının nedeni fiyatının ucuz olması z250 sl yerine denemenizi tavsiye ettiğim motorlar duke200 -250, mt25

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Parça fiyatı insanların gözünü korkutuyor malesef. 10 bin civarına abssiz olarak alabileceğin daha güzel daha sorunsuz bir naked yok bence.Kazaya karıştım servisle ilişiğimi kestim ilk bakımdan sonra servise bile uğramadım. 10 bin kmyi geçti sadece yağ değişimiyle gidiyorum hala ilk günkü gibi.Hiçbir kronik sorunu yok sağından solundan en ufak zırıltı duyamazsın.Frenleri zıpkın gibi tutar virajlarda güzel yatar. Piyasada olmadığı içinde motoru gören bir daha bakıyor soranlar fazla oluyor.Duke ile kıyaslanacak bir motor değil ben sürdüm dukeyi sevemedim. 390 a yakın ivmelenmesi var çok keyifli motor. z250 sl sürerken rahatını bulursan çok keyif alırsın altındaki 250 cc gibi gelmez.
    fedos bunu beğendi.

Sağolun hocam abs olmasi duzgun lastikle gelmesi hoş , galiba sizde var z250sl gidisinden memnunmusunuz 0-100u diger rakiplerine gore nasil

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Z250sl Hakettiği değeri Göremeyen makinelerden.Doğru bir tercih yapmışsın diyebilirim.
    Mutlaka denemeni tavsiye ediyorum .Alternatifleri Honda ve yamaha da var zaten ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    sürekli z250sl ile kapışıyorum iş yerindeki arkadaşla bende pulsar var.ciddi ciddi kafa kafaya gidio 2side ama hp den çok tork avantajı olduğundan her vites atışında öne geçiyor en fazla 3 4 motor boyu.çok seri cihaz tek sevmediğim yönü gidonu çok küçük.yakıt gidiş duruş kalite herşey var.lastik derdinde yok.

Motosikleti
    MT-25
    z250 250cc nakedler içinde güzel bir motosiklet bence.Adı üstünde Kawasaki yeşil dev .ABS olması ve lastiğinin kötünün iyisi olması öbürlerine göre öne çıkarıyor fakat z-motodan dolayı fazla kişi yanaşmıyor.
    redmap bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı ocyhy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    z250 250cc nakedler içinde güzel bir motosiklet bence.Adı üstünde Kawasaki yeşil dev .ABS olması ve lastiğinin kötünün iyisi olması öbürlerine göre öne çıkarıyor fakat z-motodan dolayı fazla kişi yanaşmıyor.
    Lastik kötünün iyisi değil yeterince iyi bir lastik. Değiştirme ihtiyacı hissettirmiyor.

Zamaninda bende cok dusundum z250 yi ama boy kilo biraz geri itti beni. 184 90kg

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    Ben 250cc sınıfında ABS'li tek alternatif olduğu için tercih etmiştim. Sonra KTM Duke 250 geldi, şu anda onunla birlikte ABS olan tek motor.

Fazla tercih edilmemesinin sebebi parça pahalılığı/yaygın olmama gibi sorunlar ve boyutları. Kalın arka lastik, heybetli motosiklet seven bir milletiz malum. Kardeşi Ninja 250 SL daha fazla satılmıştır tahminimce karenajlı motorlar hala çıplaklara göre tercih edilir olduğundan buralarda.

Ayrıca, ABS, lastik gibi kriterleri olmayan, şekil olsun hem de gidişi olsun yeter düşüncesindeki çoğunluk için R25 çok uygun bir alternatif olarak çıktı. O da satılmasını engellemiştir.

Bence şu an tek alternatifi KTM Duke 250. Tam fiyat farkı ne kadar bilmiyorum ama bence KTM daha güzel bir seçim olabilir. ABS derdiniz yoksa tabi alternatifleri daha da çok.

Darbe meselesi yüzünden henüz belli değil ancak 1 ay sonra yurtdışına uzun süreli gitme durumum olabilir(devlette çalışıyorum, eğitim amaçlı çıkışları kapayabilirler). Eğer gidecek olursam satmayı düşünüyorum. Z 250 SL'in sayfasında yazdıklarıma bakarsanız oraya yazdım yaşadığım 1-2 sorunu, kazası/yan yatması yok, 5.000km'de. Duruma göre haberleşebiliriz ikinci el bakıyorsanız.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Kawasaki Z250 SL'i bu forumdaki ilgili sayfasından takip edebilirsiniz:
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html

Teşekkürler yorumlariniz için

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)