Motorsikletcilere Yapilan Eziyet
-
26 Haziran 2006, 21:48
Reklamlar
-
26 Haziran 2006, 22:54
çok enterasan bir durum
-
26 Haziran 2006, 22:57
işin iyice moku çıktı
-
26 Haziran 2006, 23:23
Abiciğim bu dediklerin ispatlı ise (sanırsam ispatlı herhalde trafik ekibinin plakasını durdurulan mercedesin plakasını almışındır,, resimde pek okuyamadım ben ve yanında da olayı gören başka bir şahit var ise ne bekliyorsun buyur bu hizmet biz ve siz vatandaşlarımız için )buyur http://www.egm.gov.tr/onlineihbar.asp
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
26 Haziran 2006, 23:55
o polis avantacının teki ..
-
27 Haziran 2006, 00:11
Çoğu polis gibi güce tapan adamcağızın teki..bunlar çok normal hep olan şeyler,bu daha hiçbişey diil..üniforma tamam ama diğerleri gibi buda adam olamamış..mercedesi görünce "ehe mehe güzel abimmm" moduna geçiyolar..
-
27 Haziran 2006, 10:34
blackhawk adlı üyeden alıntı
Abiciğim bu dediklerin ispatlı ise (sanırsam ispatlı herhalde trafik ekibinin plakasını durdurulan mercedesin plakasını almışındır,, resimde pek okuyamadım ben ve yanında da olayı gören başka bir şahit var ise ne bekliyorsun buyur bu hizmet biz ve siz vatandaşlarımız için )buyur
http://www.egm.gov.tr/onlineihbar.asp
İnan bilmiyordum böyle birşey olduğunu. Bilseydim mercedesi plakalı görüntülerdim. Bilgilendirdiğin için teşekkürederim. Bir daha denk gelir elbet.
-
27 Haziran 2006, 10:43
Hic sasirmadim malesef burasi Turkiye ve durumumuz cok aci.Bu mercedesli zuppler paralarina guvenerek yollarda katil oluyorlar hatali sollamalar kirmiza gecmeler.Kim durduracak peki onlari?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
27 Haziran 2006, 15:46
Daha geçen gün milletvekili çocuguna işlem yapan, polis memurlarının açığa alındıgını gazetelerden okuduk.
O yüzden çok da fazla kızamıyorum garibanlara.
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
27 Haziran 2006, 16:00
Allah'ın ilahi adaleti elbet tecelli edecektir. Kiseye kızmıyorum bu konuda. Allahından bulsunlar.. Tabi Biraz Allah korkusu varsa içlerinde...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
-
27 Haziran 2006, 16:03
O zavallılarım ne yapsın Sn. OZAL benim memurum işini bilir dedi zamanında. simdi onların dısında işini bilen kimse yok.
Balık baştan kokuyor anlayacagınız..
Oda bir sistemin parcası.
-
27 Haziran 2006, 16:33
vekilmidir fabrikatörnmüdür ama kesinlikle ensesi kalın biri olduğunu zannettiki bu şekilde bir uygulama yaptı dediğiniz gibi gider beni şikayet eder sürgün yerim korkusu yaşıyor olmalı ama malesef 80 li yıllardan kalma birokrasi yeryerde karşımıza çıkıyor ..
-
27 Haziran 2006, 19:16
böyle mercedesli kendini 1.sınıf zanneden ensesi kalın uyanık vatandaşlara tav oluyorum muhakkak poliste bu yuzden çekinmiştir.ancak trafikte şahsi adıma böyle mercedesli tiplere kesinlikle affım yoktur ne zaman görsem böyle uygunsuz park edenleri eğer polis yoksa arkasına geçip gıcıklığına korna çalmaktan ve rahatsız etmekten zevk alıyorum (kalıbıma bakıp bişeyde diyemiyorlar)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
27 Haziran 2006, 19:58
arkadaşlar şu devirde polisçilik bitti rüşvetçilik başladı paran varsa suçsuzsun.
-
28 Haziran 2006, 19:05
çifte standart malesef ülkemizin heryerinde var. madem trafiği düzene sokmak için yazacaksınız cezayı sadece motorlara değil tüm araçlara hatta yayalara bile yazın cezayı.
mersedese gelince korkuyorlar polisler bu bir gerçek. mersedesi var ne olur ne olmaz düşüncesi içindeler. polis korkuyor cezasını biz çekiyoruz. ülkede kurallar var benim de tüm belgelerim tam fakat çifte standart söz konusu olunca motosiklete ceza yazılmasına karşıyım. kurallar ve cezalar varsa herkes buna uymalı sadece motosiklet sürücüleri değil !!
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler