Go Pro Akseaurların %70 i bulan indirimler
Reklamlar
-
Arkadaşlar teknosa küçülmeye gidiyor ve stok eritmek için bir çok ürünü inanılmaz uygun fiyatlara alabiliyorsunuz. Malum bizim bu site aksiyon kamerası oldukça revaçta olunca bilgilendireyim dedim. Go pro 4 te uyumlu bilginiz olsun. Buyrun aldığım ürünler fiyatları
Reklamlar
-
Kamera ne kadara mal oldu usta
-
oguncelik adlı üyeden alıntı
Kamera ne kadara mal oldu usta
hocam ben baya uygun fiyata mal ettim şu aksesuarlar + go pro 4 black 1000 tl ye mal oldu
-
Merhaba internetten satışı yok galiba bu ürünlerin hangi mağazadan aldınız ?
-
-
Sadece kameraya ne kadar odediniz? Gerçekten çok uygun gibj
-
Ne zamana kadar geçerli
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Ayrıca her mağaza da indirim yok sanırım
Bazı mağazalarında böyle indirim var galiba. Mağaza kapatarak kuculmeye gidecektir diye dusunuyorum
Siz hangi mağazadan aldınız.
-
toplamda ödediğim meblağ arkadaşlar kamera dahil bana çok uyguna mal oldu demiştim
evet arkadaşlar netten satış yok ben aydın forum avm den aldım. Ama büyük teknosa mağazalarında go pro standında mevcut bu ürünler bilginiz olsun.
@oluroyle evet küçülmeye gidiyor 80 e yakın mağazası kapandı bile. Stok eritmek için çok uygun fiyata veriyorlar bazıları teşhir de olabiliyor. Misal ben bu ürünü 377 tl ye aldım http://www.boyutdijital.com/Pioneer-...R-1265462.html
-
freewill adlı üyeden alıntı
toplamda ödediğim meblağ arkadaşlar kamera dahil bana çok uyguna mal oldu demiştim
evet arkadaşlar netten satış yok ben aydın forum avm den aldım. Ama büyük teknosa mağazalarında go pro standında mevcut bu ürünler bilginiz olsun.
@oluroyle evet küçülmeye gidiyor 80 e yakın mağazası kapandı bile. Stok eritmek için çok uygun fiyata veriyorlar bazıları teşhir de olabiliyor. Misal ben bu ürünü 377 tl ye aldım
http://www.boyutdijital.com/Pioneer-...R-1265462.html
Atlayıp motora aydına gelicem şimdi
-
26 Temmuz 2016, 21:47
Çok iyi... ne zamana kadar geçerli acaba. Kamera var bende de ses sistemi almak istiyordum.
-
26 Temmuz 2016, 21:49
Atlayıp motora aydına gelicem şimdi
valla vaktim olsaydı konuyu önceden açardım ihtiyaç sahibi arkadaşlara ürünleri alıp gönderirdim. Haftasonu tekrar gidecek gibiyim olmazsa bilgi veririm Bu arada ben de merkez de ikamet etmiyorum git gel 100 km ye yakın mesafe var maalesef :(
-
26 Temmuz 2016, 21:50
Buldum arkadaşlar teknosanin internet sitesine girin ama www.teknosa.com olana mteknosa olduğu çıkmıyor yani mobil teknosada çıkmıyor teknosanin sitesinde ust tarafta küçülmeye gidiyoruz yazıyor tıklayın bütün ürünler çıkıyor
-
26 Temmuz 2016, 21:52
Buldum
arkadaşlar teknosanin internet sitesine girin ama
www.teknosa.com olana mteknosa olduğu çıkmıyor yani mobil teknosada çıkmıyor teknosanin sitesinde ust tarafta küçülmeye gidiyoruz yazıyor tıklayın bütün ürünler çıkıyor
yalnız oraya pek aldanmayın dediğim gibi aldım ürünler sitesinde aydın için yok diyor ama aslında mevcut tek eksiğim kaldı mikron bağlantısı yapmak için housing
-
26 Temmuz 2016, 21:52
valla vaktim olsaydı konuyu önceden açardım ihtiyaç sahibi arkadaşlara ürünleri alıp gönderirdim. Haftasonu tekrar gidecek gibiyim olmazsa bilgi veririm
Bu arada ben de merkez de ikamet etmiyorum git gel 100 km ye yakın mesafe var maalesef :(
Eyv kardeşim düşüncen yeter
-
26 Temmuz 2016, 22:34
GOPRO HERO4 BLACK ADVENTURE 1.999,00 TL dan 1.799,10 TL düşmüş. Ben anlamadım hiçbir şey.
-
26 Temmuz 2016, 22:40
Dr. Fatih adlı üyeden alıntı
GOPRO HERO4 BLACK ADVENTURE 1.999,00 TL dan 1.799,10 TL düşmüş. Ben anlamadım hiçbir şey.
aksesuarlardan bahsediyorum zaten
-
26 Temmuz 2016, 22:43
hocam ben baya uygun fiyata mal ettim şu aksesuarlar + go pro 4 black 1000 tl ye mal oldu
Böyle yazdığınız için sordum. Kamera artı aparatlar 1000 TL diyorsunuz.Sanırım bir iletişim eksikliği var.
-
26 Temmuz 2016, 22:44
Teknosa.comda indirimler var yarın çökerim Teknosaya
outletmiş
-
26 Temmuz 2016, 22:50
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)