Motorda 130-140 arasına gelince aynalarda aşırı titreme oluyor. hatta neredeyse arkadaki araç görünmeyecek kadar.Motorun selesinde ayaklıklarda elde hiç titreşim yok.Fakat aynalar öyle değil.Çözümü var mıdır bunun?
Motorda 130-140 arasına gelince aynalarda aşırı titreme oluyor. hatta neredeyse arkadaki araç görünmeyecek kadar.Motorun selesinde ayaklıklarda elde hiç titreşim yok.Fakat aynalar öyle değil.Çözümü var mıdır bunun?
130-140 ile titremesi normal... Çözümü var, başka ayna tak. Takacağın aynanın bağlantı noktaları kalın olsun, materyal olarak hafif bir ayna olsun. Ayrıca kolları çok uzun olmasın bunların hepsi titreşime sebep..
En güvenli çözümü 100 ü geçme 👌
Hocam aynalardan ben genel olarak şikayetçi olduğum için servise götürdüm discover aynası taktılar herkes beğeniyormuş Pulsar için.
Şu anda yüksek hızda vs hiçbir şekilde titreme yok ayrıca her yeri görebiliyorum
Benim Pulsar'ın 110km hızdan sonra titreşim etrafını bir bulut gibi sarıyo. 130-140km hızda titrememesine imkan yok sadece aynalar titremiyo yani. Seleyi hiç titretmeden aynaları arkayı göstermeyecek kadar titretecek motor icat olmadı.
2017 rs yi bayağı benZetmişler h2r ye
Ayna yardımı bahane, "140 basıyorum" deyip düşman çatlatmak şahane.
Mengu hocam çok uzun zamandır sana demek istediğim bir şey var , Branşımız farklı olsa da meslaktaşın yaş olarak da senden büyügümdür, tavsiye niteliğinde alırsan sevinirim, yazdıklarının nerdeyse %90 nı na imza atar yapmış olduğun Mondial Mx gıbta ediyorum Ankaraya geniş bir zamanda gelirsem ayrıca görmek , yaptıklarında dinlemek isterim.
Eski bir söz hatırlatmakta yarar var;
Etme cahil cuheda ile muhabbet FITTIRSIN,
Alma cam ile taharet Yırtırırsın
Etme çoluk çocuk ile muhabbet olur işin çikolota gofret..
dedik size almayın pulsar diye
Hocam 600RR aynası takabilirsiniz. Kısa oluyor ve sağlam oluyor fakat arkayı görebilir misiniz bilmiyorum. Boy sıkıntı yapar mı bi denemeniz lazım.
Aynalardaki titreşim arkayı görmeyecek kadar ama başka yerde titreşim yok feesuphanallah o nasıl bir icatmış öyle. Cbr250 ile aynı demişsin birde malum tek silindir demişsin kullandığın motorda problem olmasın? Ben kendi motorumlada cbr ve nınja250 ilede tapa gaz giderken arkayı görüyordum acaba çaktırmadan ekstra bir silindirmi eklemiş sahipleri bilemedim şimdi yanlış anlama yanlış anlayacak birşey yok.
aynaların bağlantı vidalarını iyice sıksan bi süre sonra gevsiyorlar.
Apache geldi aklıma başlığı okuyunca.
8 km yol gidecem, abdest bozulmasın diye 70 i geçemiyordum.
O ne titreşim öyle, 80-90 km 3 dk. gitsem belim gelecek..
YBR alıp oh be demiştim..
Hey gidi günler..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
200 rs ye başka motorun aynası uyar mı acaba ? Mesela cbr 600 rr aynası gibi aralara girerken katlayınca ayarı bozulmayan bir ayna takabilsek güzel olur vida yerleri denk gelir mi acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)