Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Pulsar 200 RS Aynalar çok titriyor.

REKLAM ALANI
    hasangazili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    650 mt
    Alıntı 06Serhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam rs 200 tavsiye eder misin? Bakım masrafları, yakıt sarfiyatı, titreşim hakkında bilgi verir misin?
    Senin motordan beklentilerini bilmiyorum ama düşüncelerimi söyliyim.

Bakım maliyeti düşük 1.2 litre yağ yağ filtresi 20 lira civarıdır. 10 binde buna ek hava filtresi ve buji bunlar sarf malzemesi zaten. Ama servislerde büyük sıkıntı var hondayla arasında dağlar kadar fark var servis konusunda neyse iyi servis araştırmak lazım. Yakıt 4 litre her gün kızılaya gidiyorum pursaklar tarafından yüksek devir kullanıyorum. Titreşim var muadillerini kullanmadım belki onlarda da vardır onu bilmiyorum rs 200 8000 bin devirden sonra baya titriyor.

Aynı ayarda cbr almaya bütçen varsa cbr daha kaliteli. Motor yolda bırakacak gibi değil sağlam ama bazı detaylara işçilik hatalarına baktığımda cbr daha kaliteli.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Alıntı hasangazili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin motordan beklentilerini bilmiyorum ama düşüncelerimi söyliyim.

Bakım maliyeti düşük 1.2 litre yağ yağ filtresi 20 lira civarıdır. 10 binde buna ek hava filtresi ve buji bunlar sarf malzemesi zaten. Ama servislerde büyük sıkıntı var hondayla arasında dağlar kadar fark var servis konusunda neyse iyi servis araştırmak lazım. Yakıt 4 litre her gün kızılaya gidiyorum pursaklar tarafından yüksek devir kullanıyorum. Titreşim var muadillerini kullanmadım belki onlarda da vardır onu bilmiyorum rs 200 8000 bin devirden sonra baya titriyor.

Aynı ayarda cbr almaya bütçen varsa cbr daha kaliteli. Motor yolda bırakacak gibi değil sağlam ama bazı detaylara işçilik hatalarına baktığımda cbr daha kaliteli.
    Çubuk-Ankara arası genelde kullanıyorum. cbf ile 100 km hızda olmuyor. Biraz daha yüksek hızlara çıkabilen bir motor bakıyorum. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim hocam.

hasangazili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    650 mt
    Alıntı 06Serhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çubuk-Ankara arası genelde kullanıyorum. cbf ile 100 km hızda olmuyor. Biraz daha yüksek hızlara çıkabilen bir motor bakıyorum. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim hocam.
    Rica ederim bazen karagöle gidiyorum sende gitmek istersen özel mesaj atabilirsin.

06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Alıntı hasangazili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim bazen karagöle gidiyorum sende gitmek istersen özel mesaj atabilirsin.
    Çubuktayım zaten hocam. Bayramdan sonra bu taraflara gelmek istersen izinleri ayarlar beraber gezebiliriz.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)