Maşallah temiz görünüyor. Suzuki modelleriyle pek ilgilenmediğim için bu kasayı da ilk defa gördüm.
Kazasız belasız binin inş.
Maşallah temiz görünüyor. Suzuki modelleriyle pek ilgilenmediğim için bu kasayı da ilk defa gördüm.
Kazasız belasız binin inş.
Km pek inandırıcı olmasada görüntü olarak gayet temize benziyor alet.
Umarım arızasıyla uğraşırken binemeyenlerden olmazsın.
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun güle güle kullan dostum. Ben de eski model 4 silindir peşindeyim. Fazer600 ve bandit 600/650 arasında gidip geliyorum. Sonumuz hayrolsun bakalım.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Hayırlı olsun,
kazasız belasız inşallah.
Dikkat et.
Hayırlı olsun kardeş... Keşke lastik, bilya masrafıyla uğraşıp düşük model dolayısıyla teknoloji yoksunu bu motosiklete 13.500 vereceğine üzerine 1.500(Lastik+Bilya) daha koyup fazer, GSR gibi motosikletlere baksaydın. Neyse alınmış artık, güle güle bin demek düşer...
hayırlı olsun. bize de 4 silindir nasip olur inşallah
Hayırlı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
Hyirli ugurlu olsun kazasiz belasiz guzel keyifli gunlerde kullanmak nasip olsun.
Masallah masallah . Kazasiz belasiz , mutlulukla binin.
HAyırlı olsun güle güle kullan tekerin her daim düz bassın
hayırlı olsun hocam tam bir suikast motoru
Fiyatı hariç herşey güzel motor diri duruyor hayırlı olsun
Bende diyorum bu 2.el fiyatları neden bu kadar uçuk ? (13.500 tl ye 2001 model 35 bin km) bu rakamlara bu modelde motorlar satılıyorsa vay halimize.Kazasız bin inş kardeşim bizde geçtik o yollardan seni çok iyi anlıyorum.Ama ederinin çok çok çok fazlası para vermişsin ona üzüldüm.
Kazasız belasız inşallah
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan bende dusunuyorum kac gayme yakıyor bu velet ?
Burada olumsuz yorum yazanlara kesinlikle itibar etmeyin. Ne istediğinizi biliyormuşsunuz ve gidip onu almışsınız. Her kes o cesareti gösteremez. Önemli olan bu. Bilye değiştirmek dediğiniz 5 dakikalık bir iş, fiyatı da çok ucuz. Ayrıca motor gayet temize benziyor. Çok nadir bulunan bir motora binmek her zaman ayrıcalıktır. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binin.
O motordan vazgeç.
Karbüratörlü, bilmemkaç model, km ye inanmıyorum, yedek parça bulamazsın.
20 yaşındaymışsın, r25 al bin ötesine bakma.
Yada motosiklet kazaları videoları izle birkaç tane, kendine gel.
Hayırlı uğurlu olsun ama bencede biraz daha birikim ve sabırla enjeksiyonlu bir fazer alsan daha güzel olurmuş.
Bu motor dışı bizi içi seni yakara dönebilir, yedek parça ve işletme maliyetleri açısından hele birde yana yatırırsan yandı gülüm keten helva..
Dikkatli sür hevesini alınca değiştir derim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)