4 Silindir motosikletimi aldım (RESİMLİ)
-
Reklamlar
-
Kazasız belasız, Güle güle kullanın.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız, Güle güle kullanın.
Çok sağolun , inşallah
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
-
İnşallah kazasız belasız uzun yıllar kullanırsınız, hayırlı olsun.
Sesini bir hayal ettim ...
-
Hayırlı olsun kardeşim, buna pilotluk sertifikası gerekiyor değil mi?
-
hayirli ugurlu olsun dostum.almissin yine kafani karistirmak istemem ama ben martta 0 km motosiklet aldim ne uzun tura gittim ne her gun şehiricinde kullandım.pazardan pazara kullandim anlayacaginiz ama şu an 3500 km de.yani 15 yasindaki motor için o km biraz dusuk degil mi?
-
-
Hayirli olsun kazasiz belasiz insallah yakisikli makineymis ama ilk gunlerden hiz denemeleriniz bence pek hayraalamet degil.Dikkatli olun lutfen
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olur umarım, km tecrübeniz gayet iyi ancak gaz kolu tecrübe dinlemez dikkatli olun lütfen. Gaza gelmeyin..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
26 Temmuz 2016, 08:12
Hayırlı olsun.Motor boya yemiş ve önden kazalı gibi duruyor.Ön far yüksek ihtimal değişmiş.
Şimdilik zaten hiçbir sıkıntı yaşamazsın.On teker bilyaların zamanı geldiyse arkaları da muhakkak değiştir.İlk 10000 km içinde masraflara hazır ol.Keşke expertizi kendi ustana veya motoru bilmeyen birine yaptırsaydin.
Herneyse sizi uyarmıştık, bunları bilerek aldınız sonuçta, hayırlı olsun kazasız belasız inşallah..
-
26 Temmuz 2016, 08:30
motorun sürekli tamir edildiği ve bakım yapıldığı servise götürmen kötü olmuş. Sonuçta sahibinin yanında o motora kötü demez. Ben motoru alalı, 6 ayda 11000 km yapmışım gerisini sen düşün 35000 biraz düşürülmüş sanki. Bir kaç hafta foruma girme, ben gibi burada yazılanlar canını sıkabilir güle güle kullan, tekerine taş değmesin. Yolun ve farın daima açık olsun.
-
26 Temmuz 2016, 08:42
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. şekil olarak çok beğendiğim bir motor değil hatta piyasada tutulan bir motorda değil. hatta modeli eski. bence madem 4 silindir bir motor istiyordun o fiyatlara gsr 600- fz6 fazer- cbr 600 f gibi modeller hem daha güzel hem daha modern teknolojik hemde piyasada daha fazla tutulan modeller. ama almışsın artık. bize hayırlı olsun demek düşer. allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler dilerim.
-
26 Temmuz 2016, 08:50
Hayırlı olsun bende aynı senin durumundaydım 4silindir özlemi vardı ve aynı kasa 600 lüğünü almıştım. Çok iri ve ağır olduğu için virajlarda korkuyodum. Şekline alışıyorsun mal kendinin olunca neyse bana büyük geldi sattım, sana tekrar hayırlı olsun.
-
26 Temmuz 2016, 08:59
Hayırlı olsun. Spor görünümlü olsa da naked ergonomisine sahip gibi. Güzel.
-
26 Temmuz 2016, 09:00
Hayırlı olsun motor gayet temiz duruyor,50bin km tecrübende var,nerdeyse 250cc motorunu sattığın rakama almışsın hemde efsane bir motor,Allah kaza bela vermesin.
-
26 Temmuz 2016, 09:04
Hayırlı olsun kazasız belasız uzun kmler kullanırsınız inşallah.
-
26 Temmuz 2016, 09:12
Hayırlı olsun.
Kazasız, belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
-
26 Temmuz 2016, 09:16
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela bermesin
-
26 Temmuz 2016, 09:43
Her şey güzel lakin gördüğüm tek sorun var.
YAŞ 20
Sen farkında değilsin ama damarlarında akan kanın oranı %70 adrenalin, %30 sitoplazma dan ibaret.
Tehlikeli bir seçim olmuş.
Kullanırken gaza gelmeyeceğini hiç sanmıyorum. En sakin sürüşünde bile motorunun gücünü görmek, göstermek, yaşamak isteyeceksin :(
Haydi bakalım selametle..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
26 Temmuz 2016, 10:05
11 ayda fazla binmediğim halde 20.000 km yaptım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)