Hayırlı olsun Allah ta gönlünüze göre vermiş keyfini sürmeniz dileklerimle ,
Hayırlı olsun Allah ta gönlünüze göre vermiş keyfini sürmeniz dileklerimle ,
Öncelikle merhaba kardeşim , motora hakim olma konusunda 1.günden sonra git gide daha çok alışıyorsun (motoru taşımaktan ve dengede tutmaktan bahsediyorum) benimde boyum 1.79 kilom 83 motorun hakkını vere vere sürmek için daha çok yol var önümde , ve evet 250 cc motordan sonra gerçekten çok farklı bir güç 250 lik motorumda 160 la giderken motor uçuyor sanırdım bu motorla 160 yapmak tatmin bile etmiyor insanı
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
Dostum oncelikle hayirli olsun bende ninja 250r yesil amayi dusunuyorum motor hakkinda bilgi verirmisin bide sattigin kisi motoru expertizeye soktu mu
Vu arada beyaz mi aliyim yesil mi sende yesil varmis galiba insanlarin yorumu neydi renk konusunda
Yahu biz seninle geçen gün kuba cr1 konusunda tartışmıyor muyduk, ne oluyor böyle ne ara 750 cc falan çok şaşırdım bana ohaller oldu!
Şaka bi yana senin adına çok sevindim, tekerin düz bassın inşallah allahım bize de nasip eder.
Dostum öncelikle satığım kişi ekspertize sokmadı zaten sokmasınada gerek yoktu motorum gayet temiz ve bakımlıydı, ninja 250r a gelecek olursak 250 cc sınıfında en çok yakan 2motosikletten biri yamaha r25 ve ninja250 , ama şekil olarak ninja250r özellikle yeşili her yerde kendine baktırıyor , motoru işlek biyere bırakıp uzaktan izlediğimde 10 dakikada en az 3 4 insan üstünde fotoraf çekiliyodu gerisini sen düşün ) hız konusunda ise şehir içi süreceksen oldukça tatminkar ve her türlü sıkıştırmadan kaçmada, araç sollamada gücü gayet yeterli , fakar uzun yolda bir süre sonra en azından beni sıkıyordu 160 dan sonrası çok yavaş çıkıyor ibre , zaten 160dan sonrasıda o motora zarar bence , cbr 250r lar yanıma bile yaklaşamıyordu. 20 liraya 85 90 km gidersin her yerde şeklin olur, apaçi tabiriyle semtin dedikosu olursun seni üzmeyecek bir motordur genel olarak.
Aahahaha aynen kardeşim , daha 1 sene önce cr1 konusunda tartışıyoduk Yüce rabbim sanada gönlündeki motosikleti nasip etsin inşallah
dostum motoru malum sitede ilana 14.500'den koymuşun. hayırdır niye satıyon cc mi yükseltecen
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Hayır cc yükseltmenin şimdilik sonuna geldim dostum peder bey işyeri açıyor motoru şimdilik satıp transit bir minübüs alıcaz birdahaki yaza kadar motorsuz olucaz büyük ihtimalle bunun dışında motordan yana hiç bir şikayetim yok 1 haftada 2000 km sürekli dip gaz uzun yol yaptım en ufak bir sıkıntısını yaşamadım gönül satmak istemiyor ama şartlar şuan bu yönde
Valla keşke bu forumdan bir arkadaşımıza satsam motoru , ticari bir amacım yok aldığım parayı vereceğim durumu yukardaki arkadaşada izah ettim zaten, bu temizlikte bir motor yabancıya gideceğine bu forumdan bir arkadaşımızın almasına çok sevinirim , satılık motor bölümünede konuyu açacağım zaten.
yok 750 cc şimdilik kafi , 1750 cc size nasip olur inşallah
Hayırlı olsun. Aman ha dikkat.. üzme bizi ;)
"2001 model 35 bin km de" okuyunca bir an kafamda "Nasııı yanii" cümleleri ucup kaçmadı değil yani... Hayırlı olsun
Sizi tenzih ederim.Genellikle böyle motorlar alınır, biraz kullandıktan sonra masraflar yavaş yavaş görülür.Uyanıksa sahibi başa iş açmadan satılır
Sizin ki böyle değilmiş zaten, hayırlı satışlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)