Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KASK İÇİN YARDIMA İHTİYACIM VAR...

REKLAM ALANI

Merhabalar öncelikle motorum yamaha ybr 125 ve yeni aldım ama hangi kaskı alsam seçemiyorum çünkü araştırdığımda her kask iyi her kaska iyi yorum var aynı şekilde her kaska kötü yorum var bu nedenle kullanıcılara sormayı tercih ettim ve sorum ile karşınızdayım
    aklımdaki kask bell qualifier sharp testinden 5ten 3 yıldız almış acaba güvenilir midir ve ybr 125 e uyar mı ve ybr ye uyacak başka kask tavsiyelerinizi de bekliyorum ama bell qualifier hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim çünkü dikkatimi en çok çeken o tabi koruma önemli bu nedenle cevapları dinleyeceğim. başka kask için fiyat sınırım yok tabi ama şimdi 2000 tl lik kaskta ybr için fazla bu nedenle ybr için kask söylerseniz sevinirim iyi forumlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

2000 TL'lik kask Ybr'ye değilde senin kafaya fazla gibi.
    Bu nasıl bir zihniyet ya 100km/h ile giderken ha ybr ha 1000rr üstündeki kafa aynı.
    Paramedik34 ve shruikan bunu beğendiler.

Alıntı denilikci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu nasıl bir zihniyet ya 100km/h ile giderken ha ybr ha 1000rr üstündeki kafa aynı.
    sayın abicim ablacım veya kardeşim aklınızca laf sokmuşsunuz ama demek istediğim olay paranın fazla olması değil fiyatları 1000 tl ile 2000tl olup arasında koruma olarak hiçbir fark olmayan kasklar var bu nedenle gidip 2000 tl ye 1000 tl lik kaskın korumasını almayayım diye size sordum zaten eğer para veya zihniyet sıkıntı olsa oraya güvenlik önemli para sıkıntı değil yazmazdım olaya laf sokup kendinizi çok bilgili göstermek yerine yardımcı olmaya çalışabilirsiniz hatta bir araştırın derim 2300 tl olupta 5/2 yıldız alan kask var amacım o paraya kalitesiz kask almamak bana 2000 tl lik kask kafana fazla demişsiniz ama bana en azından 2000 tl lik kask fazla bence sizin kask takmanıza hiç gerek yok ???!!

Paramedik34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Blackster 250
    Alkışlıyorum seni kardeşim

Aquaium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Abi cidden seçmecesiniz... Adam motora 5-6 milyar parayı zor toparlamış, 2000 lira kaska veremem uygun birşeyler önerin diyor, illa laf sokup kendinizi göstereceksiniz. Hoşsunuz ama boşsunuz be

Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ybr 125 için 2000 tl lik kask fazla dediğim aynı korumada olan ve fiyatı daha ucuz kasklar olduğundandır orayı okuduysanız fiyat sıkıntısı yok ve güvenlik önemli yazmışım ama aynı korumada kaska da daha fazla para vermek istemem lütfen yanlış anlamayın eğer ucuza kapatmaya niyetim olsa böyle şeyler yazmazdım önce güvenlik...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:04 ----------

Alıntı Aquaium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi cidden seçmecesiniz... Adam motora 5-6 milyar parayı zor toparlamış, 2000 lira kaska veremem uygun birşeyler önerin diyor, illa laf sokup kendinizi göstereceksiniz. Hoşsunuz ama boşsunuz be
    teşekkür ediyorum sizlere forumda herkes reyizlik peşinde anlayışlı kişi az tekrardan sağolun anlayışınız için

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba

Bütçeniz nedir...

Bütçeniz belli ise eğer , internette pek çok sitede fiyat aralığı mevcut. Modeller az çok belirli. Seçenekler arasında kalmış olsanız daha kolay oneri olurdu size. Muhakkak kullanıcısı cikar ve yorum ilistirirdi.

Butcenize göre daha kolay oneri sunan cikar gibi.

Mt revenge kask kullanıyorum, memnunum. Fiyatı da uygun.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı Aquaium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu diyenin avatarına bak

Aquaium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu diyenin avatarına bak
    Hayırdır avatarımda ne var? En azından kaskın altına gizlenmeyecek kadar özgüveni olan biriyim. Bana tutulup duruyorsun bi sorunun varsa bana özel mesajdan at numaranı çözelim sorununu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler