250cc motoru 125cc göstermek mümkün mü?
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu ruhsat işlerinden anlamıyorum yaşım 17, ben şimdi A1 ehliyet alıp r25 alırsam kanunlara göre sürmem yasak fakat ben bu r25 i ruhsatta 125cc göstermem mümkün kü böylece çevirmede sıkıntı yaşamam zaten plaka-ruhsat babamın üstüne olacak kaçak göçek bir şeyde değil mümkün müdür?
Reklamlar
-
imkan yok öyle bir şey olabilse 5200 cc jeep 2500cc göster her yıl cebine 7500 tl kalsın senden benden uyanıkları var bu işe binlerce dolar dökebilecek
-
Alemin bi akıllısı sensin çünkü :D Öyle bi olay yok. Olmasında zaten amaç 17 yaşında kanı hızlı akan gençleri kısıtlamak. R25 ehliyeti yetene bile tehlike 17 yaşında birisi için gereksiz.
-
Öyle birşey yapabilir misin bilmiyorum kardeşim ama yapma bence, kanunlara uymayan bir iş yaptığında en ufak aksilikte başın çok ağrır seninde babanında.
-
yok mesela 250cc lik orjinal ruhsatı olacak ve vergisi falan ödenecek, Sadece çevirmelerde sıkıntı yaşamamak adına çakma bir ruhsat ile 125cc gibi gösterip A1 ehliyetimi de gösterip hani ceza almadan kurtarmak mümkün mü? Ruhsatın cc kısmını değiştirip yola devam edebilir miyim?
-
Baran 14 yaşında, arkadaşları ona einstein diyor..
-
UkalaReis adlı üyeden alıntı
yok mesela 250cc lik orjinal ruhsatı olacak ve vergisi falan ödenecek sadece bunun anlaşılmayacak sahte ruhsatı çıkartıp 125cc göstermek için çevirmelerde sahtesi yapılabilir mi?
Babanı evrakta sahtecilikten içeri mi attıracan sen
-
Bir şekilde gösterdin diyelim forumda bi bölüm var ''Onlar Hep Bizimle Birlikteler'' diye bir göz at istersen.
-
Motorun bilgilerinin olduğu fatura belge vs ile oynayıp 125 cc yazdırabilirsen belki. E bu sefer de muayneden geçmeme ihtimali var. Adam demezmi r25 ne ara 125 cc oldu?
Riske girmektense bi sene daha bekle kafan rahat bin.
-
24 Temmuz 2016, 21:59
Araştırmak lazım sanırım.
-
24 Temmuz 2016, 22:00
Araştırmak lazım sanırım.
Polis o 50 lirayı bir yerinde ateşler dikkat et :D
-
24 Temmuz 2016, 22:01
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Motorun bilgilerinin olduğu fatura belge vs ile oynayıp 125 cc yazdırabilirsen belki. E bu sefer de muayneden geçmeme ihtimali var. Adam demezmi r25 ne ara 125 cc oldu?
Riske girmektense bi sene daha bekle kafan rahat bin.
Anladım. Ama şöyle orjinal ruhsatı olacak mesela aynısının cc si 125 yazanını çıkartırıp gerekli yerde gerçeğini, çevirmelerde sahtesini göstermek mümkün müdür?
-
24 Temmuz 2016, 22:02
BMW M5 in arkasına 520d yazanları gördüm amma bunu hiç görmedim...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
24 Temmuz 2016, 22:08
Anladım. Ama şöyle orjinal ruhsatı olacak mesela aynısının cc si 125 yazanını çıkartırıp gerekli yerde gerçeğini, çevirmelerde sahtesini göstermek mümkün müdür?
Bi anlarlarsa erken yaşta hapı yutarsın. Ayrıca polis abilerimizi de öyle anlamax sanma. Adam cin gibi. Gelip direk motorun özelliklerinden bahsedip birşeyler soruyomuş. Videolarda gördüm ordan biliyorum. Sakata gelirsin gerek yok hiç. Değmez ömür boyu dosyayı sırtında taşımaya. Bu benim hep olasılıklarım tabi. Sen bilirsin
-
24 Temmuz 2016, 22:10
Apaçi kardeşim sahte ruhsatla yakalandığı zaman başına neler gelecek ne ile yargılanacak bilmiyor doğal olarak sınırlarını zorlamaya çalışıyor.Tek bir suçtan yargılanmazsın haberin olsun. Zaten ortalık karışık böyle bir durumda günah keçisi olursun üstüne çok şey yüklerler. Çenç,sahte evrak,sahte diploma vs vs yakalan iki gün sonra dışarı çık eskidendi. Hırsızlık gibi değil yani resmi evraklara devlet işlerine bulaşıyorsun.Yaşın genç aklını başına al.Okadar gözün karaysa bunları düşünebiliyorsan plakanı kapat gez kaçabildiğin yere kadar kaç.Yada tam teçhizat efendi şekilde dolaş binde bir takılırsın çevirmeye ondada sadece ehliyet yetersizliğinden işlem yaparlar çok fazla ödemeden kurtarırsın paçayı.
-
24 Temmuz 2016, 22:13
evrakta sahteciliğe girer. bunu sorman bile hata bence
-
24 Temmuz 2016, 22:20
Kardeş merak ettim memleket neresi?
-
24 Temmuz 2016, 22:32
Mexico adlı üyeden alıntı
Kardeş merak ettim memleket neresi?
Adana QW:ÇRFD:SFASDÇGSDFHÇ:DFHGÇÖSDGMSGHÖÇSHMDDÖÇMZ
-
24 Temmuz 2016, 22:35
ceyhun383 adlı üyeden alıntı
Adana QW:ÇRFD:SFASDÇGSDFHÇ:DFHGÇÖSDGMSGHÖÇSHMDDÖÇMZ
Adana'dan her türlü değişik, çılgın, ayarsız, psikopat çıkarda bu çıkmaz be... çıkmamalı, çıkmasın..
-
24 Temmuz 2016, 22:40
ulan biz bunu daha önce niye düşünemedik?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)