Arkadaşlar selam,
Bende Xmax 2015 Momodesign var. Ducati Monster 696 2010 ile takas teklifi geldi.
Değerlendirmelimiyim. Monster 696 nasıl bir motor ?
Teşekkürler
Arkadaşlar selam,
Bende Xmax 2015 Momodesign var. Ducati Monster 696 2010 ile takas teklifi geldi.
Değerlendirmelimiyim. Monster 696 nasıl bir motor ?
Teşekkürler
alet nalet. paran varsa kaçırma
İyi mi makina yani ?
Bomba alet, direk yapıştır bence
Konfordan biraz odun vereceksin. Artcidan da odun verebilirsin
Canta bagaj olayi olmaz, elinde tasiyacaksin
Ama keyifi paha bicilemez.
Not:kullanmadim, sahibi olmadim.
Oturduğun semte sanırım bu takas teklifini eden yanışım yoksa şehir içi kulanıma vitesli karşıyım he bide fazla ele tutulmayan bilinmeyen bide italyan bir modele asla o kadar parayı gömem o kılasmanda tercih edilen motorlar beli paramın hesabını bilmiyor olsam alırım bıkınca ölü fiyatına satardım şuanki çöpe atıcağım bütcem 4 5 bin tl idi tayvansı bir scooter aldım misal verdim gene bu tür ufak cc scooter alıcı olur bi gaz firen ama bahsetiğin modeler her aklı selim almaz servis ücretleri yedek parça ücretleri hani ne düşmeye gelir ne çarpmaya garajda bakmalık mubarek
Not: Tahminim ducatiyi senle takas etmek isteyen scooter rahatlığı deyilde kulandığı aleti elnden çıkarmak için hemen satılcak modelerle takas düşünüyor benim fikrim sadece uzak dur bana dua et
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
696si olmayan herkes konuşuyor, mantık şu: italyan mı her amele alamaz mı kesinlikle o motor güzeldir.
Bak güzel kardeşim benim kulanmayıp nasıl desem envayı çeşit alet ve cc hakkında kulanım deyilde tecrübeleri sıkılmadan sayfalar günlerce okumuş biri olarak şimdik şekili şukulu baktınmı iç çektiren tronformus filminden fırlamış kalbin ritmini artıran büyük cc sport motorlara 2 el bildiğin dürüstlüğüne ve kişiliğine kefil olduğun 1 2 yaşında temiz kulanılmış motor bulursan alırsın hevesin geçtimi bir nebze sana ekstra süpriz yapma ihtimali %1 1 yaşında alsan 1 senede kulansan yeter hevesim aldım diye satarsın için ve vijdanın rahat rahat böyle popiler motor alma yenden tekrarlıyorum tabiri caizse benim gibi özel sektör amelesiysen çok üzülür yok yanarsın bu tür makinalar envayi çeşit lastik yakmalar zorlamalar kazalar başına her türlü nane gelmiş olma ihtimali vardır günümüz gençleri hava ve gösteriş yapıcam diye anasının düdüklüyor anla ve şehir içinde emin ol bu tür motorlar şuan kulandığın motordan sonra amelelik gelicek
Ben scooter kulanıcısıyım demi maddi olanaklarım iyleşti garajımda mevcut güzel arada gezilere gidebilceğim turlar ve zevkine sürceğim bir vitesli tercih etmek istersem ki isterdim alıcağım vitesli model honda nc750x abs comutır tarzın rahat ve ahvan çiçek gibi ya sıfır ya 1 yaşında 2 el temizliğine kanat getirdikten sonra alırım ve şehir içinde scooterımla sa sola işe gidip gelmek için yine scooterımı kulanmaya devam ederdim onun dışında böyle bir maceraya kalkışmazdım bu kadar niye yazdım bilmiyorum nasibinde varmış ben nasihatımı yaptım kal sağlıcakla
Gardaş motor kötümü dedim hayır al garajında sev okşa öyle sen ona o sana baksın 5 yaşında envayi çeşit ergen üstünden geçmiştir tanımadığım bilmediğim kişiden böyle bir modeli almam ve 1 2 yaşını geçmemek şartı veya ilk sahibi gözümün önünde her şey ceyran edicek güveneyim alayım seveyim okşıyayım yoksa servislere öpülmek ve kucaklarına düşmek beni kahır eder veya paramın hesabını bilmem alırım ucuza 2 el expertis yaptırır nerde cortlarsa orda ya yaptırır devam ederim yada ölü fiyatına satar arkama bakmadan devam ederim olmadı hurdaya çıkarırım yukardaki vatandan son cümlemdeki gibi bir vatandaş olsa buraya sormaz malum bizim gibi bir özel sektör kölesi veya ben öyle sezdim işçiler kardeş patron kaleş
Bi 696 sahıbı olarak sana su kadar soyleyebılırım eğerki bındıgın gun 50 lıra benzın parası vermek senı uzmezse al , apacılıgı severım gur gur gur heryere bagıra bagıra gırmek , duzlukte yan yan gıtmek , trafıkte korna kullanmam egzoz sesım var yaaa dıyen bırıysen al , gel gelelım konfora aga o motoru aldıgın ılk hafta eve gelınce sovmeden edemeyeceksın heryerın agrıyacak sankı ınsaatta 12 saat calısmıs kadar yorgun olacaksın ama o motora alıstıgın gun tamamsın her turlu zevkı tadacaksın demektır. Brembonın celık hortumlu frenlerı zaten on frende kendını hıssettırıyor. Ben basmam akıllı adamım dıyen bu motoru surmemıstır acık net soyluyorum bu motorla kaza yapan adamın sucu yoktur motor tahrık edıyor cıddıyımm :D Al kardesım o motora bındıgın gun motorla bı bag kuruldugunu hıssedeceksın sorarsan teknık verılırını 230 gordum ama 240 gordum dıyen var yakıtına ayrıntılı bılgı verırsek ben tapagaz canını alırcasına surersem 15 lıtre depo 120 kmde bıtıyor. Uysal surersen 250km gıdersın ortalama yakıtı 7 8 lıtre.
bende çok merak ediyorum ama antalyada havasoğutmalı 700lük almayı cesaret edemiyorum.şu an çöl sıcağı var termometreyi balkona gölgeye koydum 41 derece.821 sıvı soğutma ama parası
Nokta kullansanız çok daha kolay anlaşılacak yazdıklarınız. Böyle kelime kalabalığı gibi oluyor. Okunmaya değmiyor. Faydalı bir şey yazdıysanız da güme gidiyor.
Kullanılmış küçük Ducati alması ucuz, kullanması pahalı olur, değmez, ne masrafa, ne çıkaracağı potansiyel problemlere...
CBF1000 her türlü gider. Eski fireblade motorları ecnebilerin deyimiyle "kurşun geçirmez." yine de bir baktırmakta fayda var.
Karar verecek olan sensin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)