Ducati 696 nın kronik bir hatası olduğunu youtube da birisinden duymuştum. Hatanın ne olduğunu unuttum, bir araştırın bence. Sizi sonradan üzmesin.
Ducati 696 nın kronik bir hatası olduğunu youtube da birisinden duymuştum. Hatanın ne olduğunu unuttum, bir araştırın bence. Sizi sonradan üzmesin.
2008-2014 yılına kadar hiç değişmeden üretilmiş bir motor. Kronik problemi yok.
Ducati sevmiyorsan, şekil çok önemli değilse almana çok gerek yok. MT07 alabilirsin.
Hocam ducatiye binmedim ama ,mantıksal olarak cbf 1000 alırdım.1000 cc 4 silindir her türlü ducatiyi donunda sallar.Parçası bulunur servisi bulunur .
avrupalı motorların azcık servisi pahalıdır
triump bmw ducati vs o yüzden bakımı seni üzmezse alınır
m696 öyle hafife alınacak bir motor değil. Xmax süren birisinin vitesli 700cc 240 gören bir motor sürmesi kolay olmaz. Ayrıca motor 2010 modelmiş yanı ABS siz olacak. Xmax gibi olmaz haberiniz olsun. Satarken de Xmax gibi gitmez.
İngilizceniz varsa Ducati forumlarına bakın. Kamburüstü motosikletler hakkında burada doğru bilgiye ulaşmak zor.
Birkaç kronik sorun var kısaca göz arttığım kadarıyla, motorun ilk çalışması ve hava soğutmalı olmasıyla ilgili. Çok kötü gözükmüyor ama biraz Honda gibi pürüzsüz de değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)