22'si acaip yoğun bir gündü , öğlen gibi Üsküdar Doğancılar karakolundan aradılar.Dediler motorunuz çalındı mı , çok oldu dedim gelebilir misiniz dediler , çok yoğundu sonra gelsem dedim adam içeride dediler.
Neyse motosikletle gittim , elemanın ifadeyi alıp bırakmışlardı sanırım yoktu , klasik yırtma ifadesini vermiş letgo sitesinden tanımadığım bir şahıstan 1.5 yıl önce satın aldım diye.
Çevirmeye girmiş , ruhsat , plaka , şase no , motor no yok nasılsa başka bir yerden bulmuşlar , motor epey değişmiş ama bildiğim bir yer vardı aynı duruyor.
Aynalar yoktu, dedim burada kalsa memurda haklı sürekli vukuat , kapkaç , hırsızlık mağdurları , denetimli serbestlik imzacıları giriyor-çıkıyor bir an önce gitsin istedi (hatta gırgırına bırakırsan yarım saate atarım dedi) neyse işlemler bitti.Hatta kapıda ki memur kenar bir yere çek dedi amir istemiyor dedim tamam dedi.Karakolun arka kısma çektim dışarıya kilitledim motoru.
Bugün sabah erkenden gittim yanımda iki ayna ile (aynalar yoktu artık :( ), ama aynanın birisi için yuvada yoktu.Birini taktım , daha önce farketmiştim ama ses cidden çok fazlaydı utandım , tek ayna ile , yan demirler değişmiş , boyanmış.Motosiklet sehpa ayağı yok , benim savalar gitmiş arkaya ölü bir michelin , öne pirelli takılmış , plakasız , aynasız , patapatapata köprüyü geçtim , motoser Gayrettepe'ye bıraktım motoru.Bir baksınlar epey iş olacak gibi motor aldığım için artık ucuz-pahalı elden çıkaracağım.Bu süreçte üste 10000 km yapılmış.
Motorun son hali bu , apaçi mi olsam
http://4.1m.yt/ABh0v9Z.jpg