UCUZ MOTOSİKLET TAKİP CİHAZI TRACKR
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yani tamam reklam yaptin guzelce resimlerle buyyuk basliklarla süsledin o kadar ugrastin belli ki reklam. Ya en sonuna "bende bitane alacağım bakalim ise yariyor mu" yazmak nedir? Teallam.
-
TanerPasin adlı üyeden alıntı
Yani tamam reklam yaptin guzelce resimlerle buyyuk basliklarla süsledin o kadar ugrastin belli ki reklam. Ya en sonuna "bende bitane alacağım bakalim ise yariyor mu" yazmak nedir? Teallam.
kardeşim reklam yapmadım.Biryerde gördüm direkt oradaki açıklamayı buraya yazdım.Sondaki ise kendi yorumudu.Ayrıca reklam olsa neden amerikadaki orjinal sitesini vereyim.Kendim toptan alıp kendi Türk sitemi veririm.Biraz mantık yahu
-
Romedon adlı üyeden alıntı
kardeşim reklam yapmadım.Biryerde gördüm direkt oradaki açıklamayı buraya yazdım.Sondaki ise kendi yorumudu.Ayrıca reklam olsa neden amerikadaki orjinal sitesini vereyim.Kendim toptan alıp kendi Türk sitemi veririm.Biraz mantık yahu
O zaman alıntı olduğunu belirt. Çünkü "biraz mantık" kullanan insanlar reklam olduğunu düşünecektir bariz reklam gibi yazı.
Biri Beni Sustursun, susmadan konuşan motovlogger.
https://www.youtube.com/tanerpasin
-
TanerPasin adlı üyeden alıntı
O zaman alıntı olduğunu belirt. Çünkü "biraz mantık" kullanan insanlar reklam olduğunu düşünecektir bariz reklam gibi yazı.
Sadece siteye bakmak yeterli.Forumda onlarca konum var birini reklam için açmadım.Tanıyan tanıyor zaten
-
İstanbuldan selamlar babamgillerde bizi izliyo
-
takipteyim bu konuyu alanlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim
-
İyi bir paylaşım olmuş eline sağlık. Bu aralar çok sık soruluyordu araç takip sistemleri.
Sitesine giremiyorum net yavaş. Menzil, pil ömrü gibi detaylar var mı?
-
gearbrestte birçok uygun fiyatlı gps tracker var ancak hepsi simcard kullanıyor. simcard kullanıyorsa bu cihazların bir IMEI numarası vardır ve türkiyede imeisi kaydedilmeyen cihazlar 4 ay sonra bloke edilir.
ancak bu cihaz gps kullanmıyor. aksine basit bir bluetooth cihazı. bluetooth menzilindeyken cihazı bulmanızı sağlayabiliyor. menzilden çıkınca ise bu cihazın aplikasyonu yüklü başka bir kullanıcı cihazın menziline girince size o diğer kullanıcı üzerinden konumunu gönderiyor. Ben böyle anladım enazından sitesindeki orijinal videodan. türkiyede kullanıcısı olmadığına göre pek bir işe yaramayacaktır
-
24 Temmuz 2016, 11:03
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
İyi bir paylaşım olmuş eline sağlık. Bu aralar çok sık soruluyordu araç takip sistemleri.
Sitesine giremiyorum net yavaş. Menzil, pil ömrü gibi detaylar var mı?
birtane sipariş vereceğim ozaman kendi yorumlarımı paylaşırım.
-
24 Temmuz 2016, 11:37
Pil 1 yıla kadar etkili menzil ise 100feet diyor yani baya yetersiz.
-
24 Temmuz 2016, 11:48
Benim de anladığım kadarıyla gps değil cihaz. bluetooth üzerinden çalışıyor, anca evde yazlıkta anahtarlık bulmak gibi işlere yarar diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
http://m.gearbest.com/car-gps-tracker/pp_325374.html
şöyle bir cihaz alsak 30 TL versek hazırkart alsak birde 180 günde bir telefona 20 Tl yüklesek. aylık ortalama 10 TL civari gps sahibi olmuş oluyoruz. 120 gün sonra cihaz kapanınca yine yenisini alıp yola devam edebiliriz.
-
24 Temmuz 2016, 12:14
taylan730 adlı üyeden alıntı
gearbrestte birçok uygun fiyatlı gps tracker var ancak hepsi simcard kullanıyor. simcard kullanıyorsa bu cihazların bir IMEI numarası vardır ve türkiyede imeisi kaydedilmeyen cihazlar 4 ay sonra bloke edilir.
ancak bu cihaz gps kullanmıyor. aksine basit bir bluetooth cihazı. bluetooth menzilindeyken cihazı bulmanızı sağlayabiliyor. menzilden çıkınca ise bu cihazın aplikasyonu yüklü başka bir kullanıcı cihazın menziline girince size o diğer kullanıcı üzerinden konumunu gönderiyor. Ben böyle anladım enazından sitesindeki orijinal videodan. türkiyede kullanıcısı olmadığına göre pek bir işe yaramayacaktır
Tam olarak anlattığın gibi dostum. Bu arada uygulama yüklü olsa dahi bluetooth kapalı ise yine işlevsiz kalır.
Ben bluetooth açık olarak gezen kimseyi tanımıyorum.
-
24 Temmuz 2016, 12:29
O zaman tırt ürün. Kumandanın üstüne yapıştırırım her gün kayboluyor
-
24 Temmuz 2016, 12:47
Çorabıma yapıştırabilirim :D Gerçi buna 89 tl verene kadar 10'u 5 liradan 178 tane çorap alırım :D :D
-
24 Temmuz 2016, 12:57
Muhammett adlı üyeden alıntı
Çorabıma yapıştırabilirim :D Gerçi buna 89 tl verene kadar 10'u 5 liradan 178 tane çorap alırım :D :D
10 tane çorabı 5 liraya nasıl alıyorsun benim 3 çift çorap 9 lira :D
-
24 Temmuz 2016, 13:00
Çinde uygun fiyatlı modeller mevcut. Menzili en fazla 25 metredir.Anahtarlıkta kullanılabilir. Link
-
24 Temmuz 2016, 13:00
Arkadaşlar bu ürünün alternatifi nut 3 tanesi 2$ dan ali express den aldım. Bluetooth ile çalıştığı için menzili kısıtlı. Ben bazen anahtarı motorun üzerinde unutuyorum dalgınlıkla diye aldım. Ancak nut için konuşacak olursam sadece bluetooth un açık olması yetmiyor application bulut sistemiyle çalıştığı için internetinizin de sürekli açık olması gerekiyor. Yani çokta kullanışlı değil.
http://www.nutfind.com/
-
24 Temmuz 2016, 14:27
bunlarla olmaz bu iş. benim kullandığım
tk102 gps cihazı. ürün bataryalı, akü bağlantısı kesilse bile 8 saat çalışır.
1 gb internetli vodafone data hattı. aylık 10 tl. taahhütlü.
-
24 Temmuz 2016, 16:23
zuluman adlı üyeden alıntı
bunlarla olmaz bu iş. benim kullandığım
tk102 gps cihazı. ürün bataryalı, akü bağlantısı kesilse bile 8 saat çalışır.
1 gb internetli vodafone data hattı. aylık 10 tl. taahhütlü.
nerden satın alabiliriz bunu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)