UCUZ MOTOSİKLET TAKİP CİHAZI TRACKR
Reklamlar
-
24 Temmuz 2016, 16:50
Jemand adlı üyeden alıntı
nerden satın alabiliriz bunu?
http://tr.aliexpress.com/item/GPS-Re...08.4.20.fp1yc0
En uygun fiyatlısı bu ama bildiğim kadarıyla gsm hattı kullanıldığı için pasaportla kayıt gerektirebilir. Bunun yerine kullanmadığınız sağa sola attığınız 3310 bile olabilir, bu cihazın imei numarasını satın aldığınız kişiye gönderip bunu işletebiliyormuşsunuz . Böylelikle kayıt derdide olmuyormuş. Zuluman nickli arkadaşımız bu sorunu nasıl çözdü acaba ?
Reklamlar
-
24 Temmuz 2016, 17:04
MimTolga adlı üyeden alıntı
http://tr.aliexpress.com/item/GPS-Re...08.4.20.fp1yc0
En uygun fiyatlısı bu ama bildiğim kadarıyla gsm hattı kullanıldığı için pasaportla kayıt gerektirebilir. Bunun yerine kullanmadığınız sağa sola attığınız 3310 bile olabilir, bu cihazın imei numarasını satın aldığınız kişiye gönderip bunu işletebiliyormuşsunuz . Böylelikle kayıt derdide olmuyormuş. Zuluman nickli arkadaşımız bu sorunu nasıl çözdü acaba ?
şurdan 12 dolara aldım. hele bi gelsinde çözeriz pasaport işini.
-
24 Temmuz 2016, 18:09
Aliexpresten 45-50 tlye bataryalı gps takip cihazları var ürün sana gelince satıcıya imei kodu gönderiyorsun satıcı sana gönderdiği cihazı açıyor bundan sonra yapacağın tek iş cihaza sim kart alıp takmak sonra cihaza taktiğin simkartin numarasını arıyorsun o da telefonuna koordinatları ve nerde olduğunu mesaj atıyor cihazın elektrikle bağlantısı kesilse bile bir süre bataryadan besleme alıyor
-
24 Temmuz 2016, 19:52
Simkart isteyen cihazlar için ikiz simkart( tek hat iki simkart) kullanılabilir mi? Deneyeneniz oldumu?
-
24 Temmuz 2016, 20:12
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
24 Temmuz 2016, 20:20
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Turkcellin bu kampanyası bitmiş galiba detaylı bilgi yi tıkladığında aksesuar bölümüne yönlendiriyor. Burada da gps takip cihazı yok en azından ben bulamadım.
-
Arkadaşlar bu cihaz bir işe yaramaz. Çünkü şöyle çalışır:
-motorunuz kaybolur veya çalınır
- bu alet bluetooth ile yani yüz yuzelli metre etrafına kendisi gibi bir aletin olup olmadığını araştırır ve bulamaz. Çünkü bulabilirse o aletin aracılığıyla size haber verecektir. niye bulamaz? çünkü bu alet yaygın değildir ve etrafında o anda aynı türden başka bir aletin olma olasılığı milyonda bir değildir. Bulsa bile siz gelesiye kadar ikisi birbirinden uzaklaşmış olacağı için zaten en son buluşma noktasında takılıp kalacaktır.
- sonuç siz verdiğiniz paraya üzülürsünüz.
bu alet GPS ile çalışmaz bluetooth ile çalışır.
-
zuluman adlı üyeden alıntı
Neden olmasin bunlarlada olut araya bit power bank koyulur, ama seninki daha ucuzdur alirken saticidan imeisini degistirmesini istedin mi? Birde cekim gucu nasil onun
-
20 Ağustos 2017, 18:13
Kullanan var mı? ben de bugün topik açacaktım, bunun çalışması için yaşadığınız ülkede / şehirde başka kullananların da olup, uygulamalarının telefonlarında yüklü olup, arkaplanda çalışma izninin verilmiş olması ve telefonun bluetooh'unun da açık konumda olması lazım ki bizim motorumuz kaybolunca bulabilelim.
Bu da telefonun pilini sürekli harcayan bir sistem demek, bence bu sistem bizim burada pek çalışmaz, ama kullananlar çok ise ben de almayı düşünebilirim, nekadar çoğumuz kullanırsa o kadar birbirimize destek olmuş oluyoruz sistemin çalışma mantığından dolayı.
-
20 Ağustos 2017, 20:03
Trackdr denen alet icin daha oncede baslik acilmisti.cekimi con uzun menzilli degil. Oyle anahtarligi falan evde bulmalik biseymis demisti birilsri.sim kartli bsy almaniz lazim.
-
20 Ağustos 2017, 21:18
Bunun yerine h.burada da satılan cihazlara bakın derim Alcatel var mesela..
Türkiye'de satılan ürünü alınca ithalatçı izni yasal IMEI olacak basit bir simkart data hattı yeterli size konumu SMS atsa bile yeter.. 30-150tl civarı..
Yurtdışından alınabilir ama IMEI işi baya Risk..
Ayrıca simkart olmayan modeller wifi-bluetooth ile telefona baglantıyı kuruyor adamlar 70.000 TL lik motoru 3 kişi kaldırıp minibüse atıp götürdü disk kilidi alarmı olmasına rağmen
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Şuan tek alternatif
Alcatel movetrack cihazı..
Hepsiburada ve Turkcell bayilerinde 350tl
✓içinde simkart olacak
✓3 gün aktif çalışma
✓5 gün bekleme
✓2satte Şarj
✓yapmur sudan etkilenmez
Belki Turkcell ayda 15tl*24ay gibi fiyata verebilir veya nakit alırsınız..
-
21 Ağustos 2017, 02:09
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)