Evet abilerim kardeşlerim bu ay içinde motor alicam ve çok kararsız kaldım vs650 2006 model 56 bin km de ne kadar doğru tabi Honda ise 2013 model 8 bin km yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Evet abilerim kardeşlerim bu ay içinde motor alicam ve çok kararsız kaldım vs650 2006 model 56 bin km de ne kadar doğru tabi Honda ise 2013 model 8 bin km yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
3013 model mi ??? kaçırma,yeni teknolojileri kaparız hemen
Tartışmasız NC700X. Eskide keramet olsaydı
Buradan Nc700x ile ilgili bütün sorularınıza net cevap bulabilirsiniz
2007 ve üstü yazsaydın DL 650 derim..2006 dan öncekilerde ABS yok ve yakıt tüketimi biraz daha yüksek..
fakat hangi modeli olursa olsun vstromdaki konforu ve akselerasyonu nc serilerinde (700 veya 750) bulamassın..
nc de her türlü yeter versys de fakat bu üçlü arasında en konforlusu vstromdur..
en iyi viraj alan versys tir şehir içi kıvraktır...nc ise en az benzin tüketenidir ve dolayısıyla yavaştır..
gazlamasamda olur az yaksın yeni model olsun kombine freni olsun dersen nc al..
sık sık uzun yollarda artçılı bol eşyalı gidecem,rüzgardan etkilenmiyeyim,sağım solum titremesin,artçım arkada uyusun dersen vstrom al..
ABS li model için 2-3 bin lira vermeye değer bence..vstromun en dandik yeri frenleridir abs sizlerin durumu dahada fena
2004 abs siz olanını 75bin km kullandım,o motor sayesinde emniyet mesafeli gitmeyi öğrendim
nc 700 s sürdüm
dl 650 sürdüm
bana kalırsa düşünmeden dl 650... daha üstü yok ya çok iyi motor. biraz daha dış görünüş olsa ben alırdım 2007-2008 modelini.
Nc700 al bagaji frenaji ekonomisi agirlik merkezinin asagida olmasi yeni olmasi...
Cok sevdigim bir videosunuda koyarim hep soruldukca..
Tercih Versys ve Nc olsaydı ben Versys derdim.Versysin Ncye göre artısı çok.Ancak Vstrom ve Nc kıyas ise ben Nc derim.En büyük artısı herkesin bildiği gibi yakıtı.Alıp satması kolay parçası aksesuarı bol, mantık motoru.Ancak herkeste olan motoru istemiyorsan Versys kesinlikle.
nc nin yakıtı biraz düşük ama vergisi 4 katı..arkadaşın istediği 2007 abs li vstrom senelik 118 tl 2012 nc ise 623 tl..arada 5 depo benzin farki var buda en az 2000-2500 km eder..vstrom un yedek parcasida çok uygundur..sonuçta 2002 den beri TR piyasasinda vede çok tutulan bir üretim..
2012 nc 700 lerin mtv si 371tl 4 yaşında olduğundan https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...ge=IVD_HSP_MTV
650 ccyi geçtimi 1000-1200cc vergisi alıyolar )
Evet yakıt olarak düşünürsek tabi Nc ama ''Nikkfurie'' arkadaşımın dediği gibi Nc nin yakıtı az vergisi çok ve ayriyeten '' erdost '' usta sende dogru diyorsun alıp satması kolay doğru aksesuardli bol parçasında ama alıp Satmiycam bir sıkıntıveya başka bisey çıkmazsa uzun sure binmeyi düşünüyorum ve ayrıca dl ninde parçasıda bol her yerde mevcut ve senelerce tututalan bi motor ve hala aynı modelin ust modelleri yeni modelleri üretiliyor tabi bende yeni donanımlı fren kombinasyon lu motora binmek isterim ama ben uzun yol artcili binip gideceğim bana güven vermesi lazım rüzgardan savurmasindan endişe etmemem lazım
3. Aydan beri nc 700x kullaniyorum bence super bir motor 185 gordum 160 ile sorunsuzca gidebilirsiniz . 3 aydan beri 13000 km yol yaptim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)