Resmen nc fanatiği olmuşsunuz bence mt 07 tracer bile kat kat iyidir düşünebilirsiniz ,230-240 yapıyor
Resmen nc fanatiği olmuşsunuz bence mt 07 tracer bile kat kat iyidir düşünebilirsiniz ,230-240 yapıyor
NC fanatiği olmuşsunuz dan sonr 230-240 yapıyor demek epey abüsürt olmuş.
NC' nin herhangi bir hızlanma/top speed iddiası yok zaten. Hiçbir Honda bayisi de şöyle hızlı, böyle atik bir motor demez. Az yaksın, stabil titreşimsiz gitsin diye üretilmiş motor.
Zaten top speed derdinde değiliz öle olsa 1000 - 1200 luk abilere bakarız ama önemli olan konforu artciyla uzun yolda artciyi sıkmaması biraz da az yakması
2007 vstorm 650
Sehir ici 22 kurus yakiyordu benzin 4.7 falanken.
Abicim ne zaman NC topiği açılsa böyle uzar gider Genelde sahip olmayanlar üzerinde yorum yaparlar binince fanatiği olurlar Bakınız bana .. NC yi bineni diye büyük konuşurken NC sahibi olarak buldum kendimi güzel alettir hoş alettir güven verir, çift silindirli konforlu bir motordur, motordan birçok beklentinizi karşılar sizi şaşırtır.. en iyi motor değildir ama sahipleri tarafından çok sevilen bir motordur..
Hala son hız ve güç muhabbeti yapılması forumdaki düşüşün göstergesi olmuş. Siz bir de torklara ve hangi devirde geldiğine bakın. Bir de yakıt tuketimlerini karşılaştırın. Tabi bunları aynı yaşta ve kondisyondaki motorlar için söylüyorum. Yoksa bu iki motor arasında kalıp 10 yıllık olanı seçene bana göre enayi denir, kusura bakmayın.
Tr'de 10 yaşında motor almak için maddi durumun iyi ( yada şanslı)olması gerekir .Şahsen bütçem olsa günlük kullanım için NC alırdım .
bu motor 55 HP değil mi? 220KG+180KG(artçı+Yük)=400KG
55/400=0,1375 KG
250-300 Hp arabaya eş değer hızlanma , Allah aşkına kaçınız ferrai , lambogini , porche 911 biniyorsunuz ,da artçı ile gitmezmiş gibi muhabbet yapıyorsunuz..
Son hızı zaten 80km/h den sonra ağırlıktan daha çok motorun airodimisi belirler bu aşağı yukarı her araç için böyle ,
Ha sizin ferraniz var ve onla kıyaslıyorsanız ona göre atik kalmaz, 300 hp araba eşdegirinde ki motor neyinize yetmiyor anlamıyorum açıkcası
Ağa ben sizi anlamıyorum gider bütün motorlar gider spacy bin oda gider activaya bin oda gider mesele gitmesi basması oyu buyu değil konfor rahatlık dan bahsediyoruz bin activaya iki kişi git dinlene dinlene oda gider meseleyi gider mi gitmez mi kaçar mı kaçmaz konusuna getirdiniz artciyla beraber uzun yolda hem süreni hem artciyi yorar mi mesele bu mesele neden Ferrari Lamborghini ye geldi oda ayrı zaten herkezin altında Harley Davidson Cosmic Starship var herkez onunla dolanıyor konuyu ben açtım alicagim bilgileri aldım konu kapatılırsa sevinirim moderator ve ya admin
Bu arada NCnin 0-100 hızlanması 5.5 saniye, Vs650 onun iki katı hızlanıyor diyen arkadaşın vs650 sinde nos mu var turbo mu var merak ettim
Vstrom kullanıcısı bir arkadaş 3'lü çanta ve artci ile birlikte full yüklü motorun 3.6 litre yaktığını iddia etti.
Eğer bu gerçekten doğruysa ki kesinlikle inanmıyorum, Vstrom Türkiye de kullanılacak tek Touring motordur.
Diğer Vstrom kullanıcısı arkadaşları bu konuyu aydınlatmaya çağırıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)