Bajaj Pulsar Rs 200 aşırı ısınma sorunu.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
RS200 soğutma sıvısı ve suyu olmasına rağmen 97 dereceye kadar ısınıyor, servise götürdüm anlamadı fabrika ile görüşeceklermiş. Daha önce buna benzer sorun yaşayan oldu mu?
Not.
Motoru zorlamıyorum çalışır, çalışmaz tüm ısı motora yayılıyor.
Bakımları tam.
Reklamlar
-
Sorun falan yok ortada. Motorun suyu 97 dereceye kadar ısınmayacak olsa radyatör koymazlardı değil mi ?
-
O dereceye geldigini nereden anliyorsun? Ayrica sorun olduğunu düşünümüyorum
-
o dereceye kadar ısındığını servis cihazla bakarak söyledi.
Evet ısınacak radyatör de onu soğutmak için var ama benim motor ısıyı şaseye veriyor şase çok sıcak makineyi altımda tutamıyorum.
-
aynı sorun bendede vardı ali sistem sağlam fan çalışıyor vs vs vs bide randyatörünü sök bak benim radyatörün üst kısmında çatlak vardı kayak tutmadı yeni radyatör çözdü
-
tamam kardeşim servis ile görüştüm çağıracak gidip radyatörü kontrol ettireceğim. İnş. düzeler sıcaktan kullanılmıyor alet.
Güç ona sahip olamayanı kendine esir eder. Ali Cebbar
-
Benim fanım kırıldı garantiden değiştirdiler de 2000km'den fazla süre fansız binmeme rağmen motor pek sorun yapmadı. Sizin motorda aşırı ısınma varsa radyatör tıkalı olabilir bence.
-
Bugün 2. kez servise gittim, arkadaş sağolsun çok ilgilendi. Suyu ve soğutma sıvısında sıkıntı yok, radyatör'de sorun sanırım. Radyatör değişecek ama önce fabrikayla görüşecekmiş şu anlık tahmin diyebilirim gibi bir şey.
-
hararet müşürü çalışmıyordur devir daim olmayınca öyle oluyor malesef
birazdan YBR ciler gelir siper alın
-
23 Temmuz 2016, 14:13
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
hararet müşürü çalışmıyordur devir daim olmayınca öyle oluyor malesef
birazdan YBR ciler gelir siper alın
Soğutma sistemi hararet müşürüne bağlı değil. Buz gibi motor bile devridaim pompasının dolaştırdığı suyla sürekli soğutuluyor. Bu yüzden motorun tamamen ısınması 10 dakikayı buluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)