Gerçekçi olmak lazım, rc ile aşağı yukarı 4 ay o hızlarda gezdim, bu yanlış olabilir tabi ama bilmiyorum o hızlar bana normal geliyordu
Kendini bildiğin sürece birşey olmaz. Bakma sen bizim kana susamışlara. Onlara göre 250cc üstü ölüm zaten.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Kısa da olsa bilgi vermişsiniz, gerçekten teşekkürler.
Yahu arkadaş ne zaman şöyle konular açılsa ölürsün, kalırsın vs muhabbeti. Bir allahın kulu da çıkıp 600rr neden bu kadar tehlikelidir anlatmaz mı yaw.
Zaten birçok arkadaş büyük motosiklet tecrübesi olmadan, daha önce okuduklarından yazıyor. Ama aramızda tecrübeli arkadaşlar var.
Gerçekten bilgi veren birileri çıkarsa çok daha faydalı ve almayı düşünen adamların kararını etkileyen bir entry olurdu.
Amma abartıyolar şu 600 rr 'ı arkadaş. sanki litrelik makina alıcaksın. 600 rr sakin kolay gaz kontrolu olan bi makinadır o kadar abartmayın. tek korkutucu yanı frenleri tırttır onunuda çelik fren hortumuyla iyi balata ile düzeltirsin kardeş. Kendini biliyorsan al bişey olmaz.
600 rr in frenleri tirtkdkdkdkxmdkdkdk olm delimsiniz? Forumda yazılanlara gore hareket etme, git bir bilene sor. Bilen biri bi surusune baksın ona gore karar ver.
O paraya daha yuksek model, bir xj6f alabilirsin, apaciler motorcu olmadigi icin ragbet etmiyorlar boyle gercek motorlara.
Hem cebin, hem kafan hemde konforu ile toto nu rahat ettirir xj6f.
ABS var mı? Traction control var mı? Yoksa 600 ve üstü SS veya agresif naked, özel yarış okulu eğitimi alınmadan kullanılınca tehlike demek. Limitin altında tabii ki problem değil. Ama araçta güven kazandıkça o limite yaklaşılır, bir gün geçilince de Allah yardımcınız olsun.
Kendi fikrimi söylüyorum:
Kesinlikle 600 lük racing makinaya özenmeyin.Son derece rahatsız,yorucu ve güvenlik açığı olan makinalardır.Hava atıcam diye uğraşan bir çok mefta olmuştur bu makinalarla.
Acizane fikrim:
Rahat oturuş pozisyonu olan,kullanımı rahat ve torku yüksek,hızlanması çok yüksek devirlere bağlı olmayan bir motor seçin bence.
Örnek:
Cbf 600,mt 07,xj6f veya n.Ya da düşük model olmasına rağmen temizini bulursanız cbr 600 f,Kawasaki z 750,suzuki bandit 600.Hornet 600 diye uzar gider liste.
Ama illa ki racing olsun diyorsanız ilk önerim cbr 500 r olur.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Oturuş pozisyonu ile ilgili şikayetim hiç olmadı, hep racing kullandım tabi 125'likler ne kadar racing'dir bilemem. Rc390 kullanmamış olsam kesin 500r alırdım
Ne bileyim kardeşim.Profil resmini 600 rr'a pek yakıştıramadım şahsen )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)