Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Abiler yardım lütfen

REKLAM ALANI

merhaba abilerim motosiklet isteğim herzaman vardı ekipmanım ehliyetim herşeyim tamam fakat aklımda başlamak parçalamak düşmek için ayarladığım 2 motor arasında karar veremiyorum biri asya nostalji 125 diğeri mondial mg 100 super boy biri vitesli olduğu için diğeri şirin ve tatlı görüntüsü aklımı karıştırıyor sizce hangisini almalıyım neden almalıyım artıları eksileri nelerdir Yeni başlayan biri için göz önünde bulundurup yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    ben olsam nostalji alırdım.
    miracbahadur bunu beğendi.

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Ekipman tamam dediği kesin kask'tır :d

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Motoru sadece abiler kullaniyor sanirim???? Algıyı yikamiyoruz..

AsirMahfi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Belki sadece abilerden tavsiye almak istiyordur :D

Mg 100 benim kanaatimce. Vitesliden aldığın keyfi scooterdan alamazsın. "Bence"

Motosikleti
    R25
    Alıntı kuzan14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

Bunların yerine bajaj boxer al fiyat olarak biraz fazla ama sorunsuzdur az yakar cok kaçar çinliye bulaşma şimdilik bişe olmaz herkes kullanıyo aliyim bi mondial dersin ama elinde patlayacak eminim sürekli sorun çıkaracak o yüzden 2. Elde olsa Japon yada Hintli al

Motosikleti
    MT 07
    Alıntı AsirMahfi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki sadece abilerden tavsiye almak istiyordur :D
    Bir kadin herseye cok yönlü bakar bi kere egitme hosgoru ve annelik ic gudulerimizle tavsiyelerimiz cok daha mantikli olacaktır. Bir de bunu ustun motor yetenegimizle birlestirirsek bir abladan tavsiye almak bir abiden tavsiye almaktan cok daha iyidir.. bu boyle biline

sven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mg100. en azından motosiklet sürüyorum dersin.

Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kadin herseye cok yönlü bakar bi kere egitme hosgoru ve annelik ic gudulerimizle tavsiyelerimiz cok daha mantikli olacaktır. Bir de bunu ustun motor yetenegimizle birlestirirsek bir abladan tavsiye almak bir abiden tavsiye almaktan cok daha iyidir.. bu boyle biline
    yanlış anlamayın abiler derken cinsiyet ayrımı olmaksızın büyüklerim demek istedim dikkat dağınıklığıma gelmiştir herhangi bi homofobik sıkıntım yok yani abilerim ablalarım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

kask mont dizlik dirseklik 750 tl lik bir ekipmandan kastım var boyun fularım bile var pek önemli değil ama içine su serpeyim dedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

o zaman en baştan şöyle sorayım. merhaba abilerim ablalarım parçalamak, ilk öğrenmek için nostalji benzeri yada uygun yollu sadece vites öğrenmek amacıyla kullanılcak bi commuter mı yoksa dediğim gibi nostalji tarzı şirin görünüşlü bi scooter mı ?
    something123 ve kuzan14 bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBR 600RR
    Benim sadece mont 750 tl, kask 1000 tl, eldiven 250 tl, bellik 100 tl, pantolon 450 tl, ayakkabı 600 tl ama hâla ekipman tam diyemiyorum

Motosikleti
    MT 07
    Ben trafik ogrenilmesi tarafındayım bu yol nasil akar, trafikte nasil gidilir, vites olmmadan soyle bir gozlemle, 1 yil scooter kullan akabinde bu issi bilerek vitesli bir motora gecersin sevgili arkadasim

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    ben mg100 diyorum.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Aman hocam abiler filan deme alırlar içeri

Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman hocam abiler filan deme alırlar içeri
    sıkıntıııı

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

Benim sadece mont 750 tl, kask 1000 tl, eldiven 250 tl, bellik 100 tl, pantolon 450 tl, ayakkabı 600 tl ama hâla ekipman tam diyemiyorum
    valla abi doğrudur ama yeni başlıycam okuduğum rehberler doğrultusunda maddiyatımın yettiği sürede en iyi ekipmanı topladığımı düşünüyorum sıra geldi motosiklete sadece bu konu hakkında yardım istiyorum yoksa sürücülüğüne ve profosyonelliğine saygım sonsuz ama bi acelem yok en alttan başlamak kafi iyice öğrenene kadar tarz zorunluluğum yok öğreniyim ona sonra bakarız şekil çokta önemli değil yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben trafik ogrenilmesi tarafındayım bu yol nasil akar, trafikte nasil gidilir, vites olmmadan soyle bir gozlemle, 1 yil scooter kullan akabinde bu issi bilerek vitesli bir motora gecersin sevgili arkadasim
    zaten 3-4 yıldır araba kullanıyorum motorda kullandım ama motordayken trafiğe çıkmadım ama araba üstünde tecrübem var trafikle ilgili

tcourb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    f700 gs
    Alıntı miracbahadur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba abilerim motosiklet isteğim herzaman vardı ekipmanım ehliyetim herşeyim tamam fakat aklımda başlamak parçalamak düşmek için ayarladığım 2 motor arasında karar veremiyorum biri asya nostalji 125 diğeri mondial mg 100 super boy biri vitesli olduğu için diğeri şirin ve tatlı görüntüsü aklımı karıştırıyor sizce hangisini almalıyım neden almalıyım artıları eksileri nelerdir Yeni başlayan biri için göz önünde bulundurup yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
    Ben scooterla başlamanı tavsiye ederim.

napıcaz burda ekipman fiyatı mı çarpıştırıyoruz. Arkadaş bütçe elverdiğince almış işte. şovalye zırhıyla mı gezmen gerekiyor, sen neden tam diyemiyorsun ?

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    nostaljinin görüntüsü şirin olabilir ama tavsiye etmem, kullandım, gidonda elciklerin açısı ve çok küçük jant sebebiyle çok güvensiz sürüş sunuyor bence, (benzer scooterlara kıyasla)

Motosikleti
    CBR 600RR
    Neden tam diyemiyorum? Yeterince sağlam değil kanımca, daha iyilerini almam gerekiyor o yüzden. Arkadaşa diyorum ki bunlar da var ve fiyatları bu, senin için bi kask mont yeterliyse konuşmamıza gerek yok, sen apaçi gibi gez ortada madem

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Bende viteslimi yoksa scootermı diye hep düşündüm şehir içinde rahatlık pratiklik istiyor san scooter alt bagaja ek birşeyler koyabilme ortası boşsa çarşı pazar çiçek gibin orta boşlukta ben neler taşıyorum şehir içinde dk bir debraj vites boş ver eline geçerse pratik yaparsın alıp kulanmaya deymez yağmurda çamurda scooterda ayak bacaklar yağmur banyosu yapmaz viteslide lastikten sıçrayanlar ayak bacak sular seler götürür zevkine limon sıkar bi gaz bi firen geri kalan bütün uzuvlar dikkatin sağını solunu kolamayak ve seyretme ama çin malı scooter tavsiye edermiyim etmem ben kymco tercih ettim çok şukur japona paran yetmiyorsa tayvan malı kymco veya sym tarzı scooter modeli çok olan markaların bir 125cc sıfır veya 2 el bütçene göre scooter tercih edersen memnun kalırsın hadi kal sağlıcakla
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    MT 07
    Alıntı miracbahadur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıkıntıııı

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

valla abi doğrudur ama yeni başlıycam okuduğum rehberler doğrultusunda maddiyatımın yettiği sürede en iyi ekipmanı topladığımı düşünüyorum sıra geldi motosiklete sadece bu konu hakkında yardım istiyorum yoksa sürücülüğüne ve profosyonelliğine saygım sonsuz ama bi acelem yok en alttan başlamak kafi iyice öğrenene kadar tarz zorunluluğum yok öğreniyim ona sonra bakarız şekil çokta önemli değil yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

zaten 3-4 yıldır araba kullanıyorum motorda kullandım ama motordayken trafiğe çıkmadım ama araba üstünde tecrübem var trafikle ilgili
    Araba ustunde tecrube bambaska bisiiiii motorda bambaska bisi... karsilastirma bile, konu derin uzun bunu karsilastirman bile henuz tam olayi anlamadin gibime geliyor.. icindeb geldigince yap fikrim bu
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)