Dün akşam işten eve dönerken başıma gelenleri görün istedim.
Dün akşam işten eve dönerken başıma gelenleri görün istedim.
Bu trafik şimdi sıkışık trafikmi oluyor anlamadım?
--- spoiler alert ---
Boşuna kaza olacak veya biri sıkıştıracak diye beklemeyin
---------------------
Yukarıdaki izlediğinizden bir çıkarım yapan varsa bize de anlatsın, aydınlanalım
Herkes "önüme kırdı, sıkıştırdı, üstüme çıktı" diye videolar paylaşıyor.Değişiklik olsun, böyle sakin sakin, hiç problem yaşamadan gidilen bir video paylaşayım dedim.
Aslında bu videoyu "motosiklet çok tehlikeli" geyiğini yapan güruh için hazırladım. Onları trollemek amacıyla. Özellikle çevremdekilerin motosiklet tehlikeli tacizinden bıktığım için bunu facebookta paylaştım.
Burada da yayınladım ki, kaza, gazlama vb dışında da bir video yayınlanmış olsun, bir değişiklik olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
Kanal açma gibi bir niyet yok. Arada paylaşmak istediğim videoları yüklüyorum. Motosiklet kanalı diye düşünmeyin yarın benim çocuğun emekleme videosunu da koyabilirim.
Benim gördüğüm sizin videoda göremediğiniz çok şey var. Sürüş stili diye birşey de var. Eğitim aldım. Bu şekilde sürmekten çok memnunum.
arkadas ılk kez bir trafiğe girmiş sanırım, trafiğe bakınca sıkısık olarak görmüş ve kendine göre sorunsuz bir sürüş yapmış bunu da motor seytan ısıdır dıyen analarımız varsa eger göstertin de bu dertten kurtulun diyerekten buraya koymak ihtiyacı hissederekten , yav ne bilim arkadaş tam mealini yazıversin ,müzük dışında ilgimi çeken bişey olmadı.
Fikir çok hoşuma gitti. Bu fikri videoda net olarak betimlemis olsanız herkes tarafından anlaşılır. Biz hadi su an siz söylediniz diye anladik diye düşünüyorum. Malum yayın kanalında yorumsuz izleyenler anlayamayabilir ve şöyle bir yorum cikabilir.
"Adam izlenme artsin diye başlık yapmış"
Düşünce balonu ve cuk oturan cumleler niyeti belli edebilirdi sanki ) sadece fikir.
Ben begendim tarzınızı .
Hiç izleme gereği duymadım bile bir iki yorum okuduktan sonra
1:49 - 1:55 arasında naptın? motosikletsin sen 18 tekerlekli tır değil. Keskin şerit değişikliği yapman lazım, yapamıyorsan uygun zamanı beklemen lazım.
Serit deistirirken bukadar tereddute kalma... daha kararli olman lazim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)