Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bajaj 200 RS

REKLAM ALANI

Ömrümün sonuna kadar motor kullanmak istiyorum. Sonuçta ilk ve son motorum olmayacak ama uzun süre kullanmam gerekecek belki 3 sene çünkü başka bir motor alırsam tekrar 1 lirasına kadar benim alın terim olucak. Bu uzun süreçte sanırım honda daha tatminkar olur.. Gönül isterdi bu sezon binelim ama..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MoRFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 600 - BMW R25/3
    ülkemizde herkes parasına göre motora biniyor. parasına göre kendini tatmin ediyor. Keşke şu ötv kdv olayı olmasa da tüm motor severler mühendislik harikalarına binse. konuyu açan arkadaş okadar katlandı ise 3-5 ay daha katlanıp kendi ile butun hissettiği o tarifsiz motorlara binebilir inşallah.
    unutulmaması gereken bişi var; insanoğlu doyumsuz neye sahip olsa 1 tık üstünü ister :D

Alıntı MoRFy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ülkemizde herkes parasına göre motora biniyor. parasına göre kendini tatmin ediyor. Keşke şu ötv kdv olayı olmasa da tüm motor severler mühendislik harikalarına binse. konuyu açan arkadaş okadar katlandı ise 3-5 ay daha katlanıp kendi ile butun hissettiği o tarifsiz motorlara binebilir inşallah.
    unutulmaması gereken bişi var; insanoğlu doyumsuz neye sahip olsa 1 tık üstünü ister :D
    Ötv olmasa 200 rs ve eşdeğerlerinin ülkeye girmesini yasaklardım :D S 1000rr, tnt 1130, yzf r1 :D ve sayılamayaqca bir çok model :D ha birde verginin uygun olması lazım :D

Alıntı Balc10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ötv olmasa 200 rs ve eşdeğerlerinin ülkeye girmesini yasaklardım :D S 1000rr, tnt 1130, yzf r1 :D ve sayılamayaqca bir çok model :D ha birde verginin uygun olması lazım :D
    Düşük cc yasaklayacakmış insanlar ölsün sonra :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)