aileyi motorda ikna etmek ... yardım lütfen
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Daha yakın zamanda ikna etmiş biri olarak cevap veriyim.Anne babanın kişiliğini senden iyi bilen yok.Ona göre sularına git.Otur bir gün sakin sakin konuş.Tüm ekipmanlarını giyip riski en aza indireceğini söyle.Çılgınlıklar yapmayacağına onları güvendir.Ne kadar hevesli ve ciddi olduğunu belirt.Yavaştan ekipmanları alarak kararlılığını hissettir.
-
16 yaşındayım uzun bir süreçten sonra ikna ettim ailemi.
Onların güvenini sarsmayacağını zaten küçük cc alacağını,ekipmansız binmeyeceğini taahhüt et bir nebze rahatlatmış,sıcak baktırmış olursun.
-
Eşşeklik yapmayın dikkatli sürün ekipmansiz artçı almayın 3 kişi de binmeyin. Yolda gereksiz gazlamalar yapmayın. Ben 29 yaşında evliyim annemi hala ikna edemedim ama motorum var
-
Merhaba öncelikle ailenin huyunu en iyi sen bilirsin benim ikna gibi birşey söz konusu olmadı fakat senin yerinde olsam yavaş yavaş deli taklidi yapmaya başlardım
Odanın heryerine motorla alakalı birşeyler asmak, sürekli ailenin motor videolarını izlediğini farmettirmekle bilinçaltlarına bu fikri sokman lazım :D
Varsa arkadaşlarının motoruna full ekipman binip ailenin seni görmesini ve bu güvenlik konusunu ne kadar ciddiye aldıgını göstermen gerek
İleri sürüş eğitimine gidip sertifikayı da annene babana göster ki senin bu konuda ne kadar kararlı olduğunu görsünler.
Git bi kask al evin içinde sürekli tak vs vs.
Umarım senin için hayırlısı olur ama annenin babanın rızasını almadan motor işine girişme derim
-
Evlendirsek çocuğun olacak yaştasın, lütfen paranı kazan ve istediğini al
-
kendi paranla ekipmanlarını al önce ufaktan, aldığın ekipmanları göster. Güvenliğe önem vereceğine bir nebze ikna olurlar.
-
dersine çalış inek gibi 1 sene daha, üniversiteye yerleş hele; seneye konuşuruz ikna konuyu.
-
Kask al koy odana, 1 ay dursun... objeler zamanla fikirleri saglamlastirir kiz arkadasim once kaski aldi, artci seklinde bi sure takildik, simdi baya baya istekli, aile de zamanla alisicak, birde senden buyuk abi abla oturakli kisiler motor kullanan varsa ailenle kapi onunde ufak bi yerde ufak konusmalar yapmasini goz onunde olmasini sagla...
Mesela ehliyete yazil, motor almiyosun sonucta ehliyet aliyosun, bunların hepsi ikna etmeye alismaya yonelik seyler.. egitim al fotograflarini cektir ailene goster buda olabilir.. yavas yavas ama seri sekilde arka arkaya hepsini icraata gecir..
-
22 Temmuz 2016, 09:29
18 yaşında hele istanbul da kimseye önermiyorum motosiklet. Eğer iş amaçlı - ulaşım amaçlı kullanmıyor iseniz sadece zevk için biniliyorsa aşırı gereksiz risk alıyorsunuz. 18 yaş için.
-
22 Temmuz 2016, 09:42
Bu forumda en çok açılan iki başlık aileyi ikna etmek ve sigorta fiyatları.
Aileyi ikna edersen sigorta fiyatına şaşkınlığın için de bir konu bekliyoruz
-
22 Temmuz 2016, 11:12
Motoru alırsan istediğin bölümü bi unut, dikkatini sadece sınava vermezsen bu iş olmaz
-
22 Temmuz 2016, 11:18
feti_can adlı üyeden alıntı
Bu forumda en çok açılan iki başlık aileyi ikna etmek ve sigorta fiyatları.
Aileyi ikna edersen sigorta fiyatına şaşkınlığın için de bir konu bekliyoruz
😂😂😂😂😂😂😂😂 sabah sabah hönkürdüm
-
22 Temmuz 2016, 13:05
öncelikle hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ailemi ikna etmek sizin tahminlerinizden çok daha zor olucağına inanıyorum yada sizin ailenize nazaran.Çünkü babam gençken en yakın arkadaşı gözünün önünde ölmüş.Ama o kask işini deniyebilirim bir kask alıp evde onunla dolaşabilirim mantıklı geldi ))))
-
22 Temmuz 2016, 13:07
Ailen haklı. Yerlerinde olsam ben de izin vermem. Amaçları seni engellemek, sana köstek olmak olmayabilir. Seni sevdikleri ve önem verdikleri için izin vermiyorlardır belki de.
-
22 Temmuz 2016, 13:19
Kardeşim tek çare başlarına çökmek ikna edene kadar artık ne kadar sürer allah bilir. Ben 3 güne motoru aldırdım
-
22 Temmuz 2016, 13:39
Düşük CC diye ailene yzf r125 gösterip bunu istiyorum dediysen o iş olmaz :D Git bi tane scooter bak, ona bin biraz ailenin gözü kulağı motosiklete alışsın daha sonra aldirirsin istediğini
-
22 Temmuz 2016, 15:14
scooter tarzı motorla başlamak istemiyorum açıkcası çünkü hadi aileyi geçtim izin alsam bile daha sonra elimden çıkartıp yeni motor alabilmem çok sıkıntı duruyo en azından benim için.Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama araştırdğım kadarıyal başlangıç için cbr125 öğrenilebilir gibi duruyor
-
22 Temmuz 2016, 21:02
O şekilde düşünüyorsan bence baştan sağlam bişeyler aldır ki en az bir kaç sene götürsün seni
-
22 Temmuz 2016, 21:07
kuzan14 adlı üyeden alıntı
Motoru alırsan istediğin bölümü bi unut, dikkatini sadece sınava vermezsen bu iş olmaz
Usta katılıyorum... Sınavı geç ondan sonra...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)