kadın olarak "şu an" motor almak? lütfen yardım..
Reklamlar
-
21 Temmuz 2016, 17:43
Ben farklı açıdan yaklaşacağım bana sanki Yamaha Mt serisi daha çalınma ihtimali olan bir motor gibi geliyor , Oluröyle Bajaj Pulsar 200Ns almıştı onun fikrini alıp (Ki daha önce tecrüben yoksa 125cc öneririm) tecrüben varsa Bajaj 200NS düşünebilirsin ben 3 kere anahtar unuttum , servisteki abi bile geçerken benim motoru görüp içeri falan parketsen diyor ben de yok benim birşeyim çalınmaz diyorum kafam rahat.
Onun dışında nasrettin hoca , oğlu ve eşşek olan fıkra vardı herkesi hesaba katarsan yürürsün.
Kolay gele.
Reklamlar
-
21 Temmuz 2016, 18:00
motosiklete binerken bacaklarınız çıplak görünüyor !!...trafikte sıkıştırılmaktan daha büyük tehlike içerisindesiniz bilmem farkında mısınız?
olması gerektiği gibi yani tam koruma ile binerseniz,otomobil sürücüleri için bizden hiçbir farkınız kalmaz...
-
21 Temmuz 2016, 18:50
Ablamız bunu örnek alıyor.
-
21 Temmuz 2016, 20:04
Bir şeyler yazmıştım, konuyu okuyayım dedim silesim geldi...
-
21 Temmuz 2016, 20:12
Trafikte motosiklet dayanışması diye birşey var. Başına korktuğun tarzda bir olay gelirse emin ol tanımadığın bir çok motorlu sana yardım edecektir.
-
21 Temmuz 2016, 21:37
Gaza gelmeyin. Realite den haberdarsiniz. İlle de seviyorsanız alın, günlük değil, zevk için, mümkünse bir grupla kullanın, ki zaten belirtmişsiniz yakınlarım motorcu diye. Zaten öyleyse güvendiğiniz kişilere sorun, burdan doğru düzgün bilgi elde etme ihtimaliniz çok yüksek değil. "Motorsikletçi dayanışması"na güvenerek adım atmayın bence.
-
21 Temmuz 2016, 23:16
Ulan öküzler bilhassa snappy X o arabayı sen kendine al, işte çoğunuzun ne bok motorcular olduğu verdiğiniz cevaplardan belli Avrupa ülkelerinde en az güçte erkekler kadar bayan motorcular var ve hiç kimse ayırım yapacak şekilde yetiştirilmemiş, Taksi, Gemi, Belediye otobüsü, tornacı, kaynakçı, vinç operatörü var işte sizin mentaliteniz bu,sana gelince hanım kızım sen bakma o negatif yorum yapanlara,Türk kadını mermide taşımıştır,çiftte sürmüştür, geri kalmışlığmızın en büyük sebebi budur, sen kullanım kolaylığından dolayı Yamaha N Max, Honda PCX, al tecrübe sahibi ol trafikte kendine yer et, ustalaş sonra orta güçte istediğin motoru al, kimsenin de ağzına bakma.
-
21 Temmuz 2016, 23:56
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
motosiklete binerken bacaklarınız çıplak görünüyor !!...trafikte sıkıştırılmaktan daha büyük tehlike içerisindesiniz bilmem farkında mısınız?
olması gerektiği gibi yani tam koruma ile binerseniz,otomobil sürücüleri için bizden hiçbir farkınız kalmaz...
Bence çok haklısınız kendini nasıl bir tehlikeye attığını değilde herkesin bacaklarına bakdigıyla ilgileniyormuş gibi anlaşılıyor bir motorcu adayı bu konuyla burada başlık acmasındaki amacı bana çok da masum gelmiyor kadın motorsiklet grubuna katılıp bu başlığı açmış olsaydı n zaman istediği cevabı orada almış olurdu motorcu kadınlar olarak full koruma kullanıyoruz arkadaşa tavsiyem bu başlığa cevabı yanlış site de arıyor
-
22 Temmuz 2016, 00:23
yazdıklarından ve sana atılan laflardan anladığım üzere istanbulda yaşıyorsun. bence kesinlikle vazgeçmemelisin. trafikte çok sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. umarım alır ve mutlu olursun
-
22 Temmuz 2016, 00:43
Bacaklar açıksa baştan kaybettin )
-
22 Temmuz 2016, 00:48
bilirkişi adlı üyeden alıntı
pardon bu kim ve neden burada paylaştınız anlayamadım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
Peripella adlı üyeden alıntı
Bence çok haklısınız kendini nasıl bir tehlikeye attığını değilde herkesin bacaklarına bakdigıyla ilgileniyormuş gibi anlaşılıyor bir motorcu adayı bu konuyla burada başlık acmasındaki amacı bana çok da masum gelmiyor kadın motorsiklet grubuna katılıp bu başlığı açmış olsaydı n zaman istediği cevabı orada almış olurdu motorcu kadınlar olarak full koruma kullanıyoruz arkadaşa tavsiyem bu başlığa cevabı yanlış site de arıyor
anlamadım o ben değilim bile. ve neden buraya yazmam mantıksız geldi size? kadınlara sormak istediğim kadar erkeklere de sormak istedim. bunun cinsiyetle ne alakası var? lütfen polemik yaratmayalım birbirimize saygılı olalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
arkadaşlar konu uzasın ya da burada polemik çıksın kadın erkek diye bir şeyler ayrılsın istemiyorum. ben almak istediğim cevapları aldım ve herkese içtenlik ile teşekkür ediyorum. ters bir şey söylediysem affola. herkese iyi akşamlar. iyi forumlar tekrar ve tekrar teşekkürler.
-
22 Temmuz 2016, 00:52
gungenir adlı üyeden alıntı
........fark ettiyseniz hanım abla kibarca teşekkürünü edip sessizce uzaklaştı..... Yinede bu konu 10 sayfaya gider gibi geliyor.........
fark etmedik çünkü umurumuzda değil kibarca teşekkür edip uzaklaşması
biz uyaralım, belki bir başkası konuyu görüp çıplak binilemeyeceğini öğrenir..
-
22 Temmuz 2016, 00:54
fark etmedik çünkü umurumuzda değil kibarca teşekkür edip uzaklaşması
biz uyaralım, belki bir başkası konuyu görüp çıplak binilemeyeceğini öğrenir..
arkadaşım o fotoğraftaki ben değilim başka biri paylaşmış zaten görmüyor musunuz? ben kesinlikle şort ile binme taraftarı değilim güvenlik açısından 0 zaten onu yapan bir kere motor kullanmasın. gösterişten başka bir şey değildir. can güvenliğini tehliye atmak benim yapacağım iş değil.
-
22 Temmuz 2016, 01:04
moteursfemme adlı üyeden alıntı
arkadaşım o fotoğraftaki ben değilim başka biri paylaşmış zaten görmüyor musunuz? ben kesinlikle şort ile binme taraftarı değilim güvenlik açısından 0 zaten onu yapan bir kere motor kullanmasın. gösterişten başka bir şey değildir. can güvenliğini tehliye atmak benim yapacağım iş değil.
fotoğrafdaki siz değilsiniz elbette
şort ile binmezseniz bacaklarınıza bakanlardanda asfaltın sert okşayışından da kurtulursunuz..
ayrıca bir bayan olarak motosiklet kullanmanın zorluklarını abartıyorsunuz ,alın ve binin nedir bu kadar sorun yumağı gibi görmek anlayamadım
ha desenki park ederken geri geri iterken zorlanıyorum eyvallah al hafif bişey bin git..
kadın motosiklet grubuyla sürüş yaptım istanbul içinde daha bir kaç aylık bayanlar vardı yavaş ve temkinli bir şekilde gidiyorlardı..
ayy nasıl sürücem beni mutlaka sıkıştırırlar falan diye gerilecek bir durum yok küçük hanım ;)
-
22 Temmuz 2016, 01:06
Moderatör
Zor bir ulkede yasiyoruz, o yuzden benim kanaatim, bu durumu cok goze sokmadan devam ettirmekten yana.
-
22 Temmuz 2016, 01:07
ziyaret hiti kaç olmuş bidaha bakın
-
22 Temmuz 2016, 01:16
DKN adlı üyeden alıntı
Göremiyoruz kiii.. yalnızca kırmızı ceketliler görebilir.
-
22 Temmuz 2016, 01:25
-
22 Temmuz 2016, 01:29
fotoğrafdaki siz değilsiniz elbette
şort ile binmezseniz bacaklarınıza bakanlardanda asfaltın sert okşayışından da kurtulursunuz..
ayrıca bir bayan olarak motosiklet kullanmanın zorluklarını abartıyorsunuz ,alın ve binin nedir bu kadar sorun yumağı gibi görmek anlayamadım
ha desenki park ederken geri geri iterken zorlanıyorum eyvallah al hafif bişey bin git..
kadın motosiklet grubuyla sürüş yaptım istanbul içinde daha bir kaç aylık bayanlar vardı yavaş ve temkinli bir şekilde gidiyorlardı..
ayy nasıl sürücem beni mutlaka sıkıştırırlar falan diye gerilecek bir durum yok küçük hanım ;)
kötü bir niyetim yok, herkesin psikolojisi farklı. benim çevremde bir şeyler olmuştur etkilenmişimdir vs vs. korkum nasıl süreceğim değil daha çok geri zihniyetli ve saygısız insanlar. ama arkadaşlar sağ olsun yardımcı oldular. size de teşekkür ederim ilginizden dolayı. herkesin görüşü önemli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gayet normal bence. kadın ya da erkek fark etmez kadınların motorda yaşadığı zorlukları herkes merak eder. neden bu kadar abarttınız? ortada yanlış bir şey yok ki. bu konuyu bir erkek açmış olsaydı bu kadar tepki gelmezdi. lütfen böyle şeyler söylemeyelim.
-
22 Temmuz 2016, 01:48
Ege'de cok gordum kadin motosiklet surucusu (Ayvalik, Dikili, Foca, Urla, Bodrum gibi yerlerde) Bir de İtalya ve Yunanistan'da tabi. Bu ulkede zor kadin olmak da, kadin motosiklet surucusu olmak da, ama yine de cesaretle ustune gidilmeli. Motora alistiktan bir sure sonra Yunanistan - Italya turu yapilabilirse, cesaret verici bir tur olacaktir. Oralarda herkes motorla geziyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler