euro:3.41
dolar:3.10
Dahada yükselecek gibi görünüyor. Yakında yeni zamlar gelir hayırlı olsun olan yine bize oldu.
euro:3.41
dolar:3.10
Dahada yükselecek gibi görünüyor. Yakında yeni zamlar gelir hayırlı olsun olan yine bize oldu.
Param / dövizim / altunum / ve dahi hatunum / tahvilim / gayri menkulüm / senedim / mirasım / borcum / harcım /ve dahi maturum yoktur raatım ^^
Tabii bu merhaleden sonra neler olur ? , diler ve umarım'ki herşey güzel olsunlar.
Memleket direkten döndü, insanlar bizim için canlarını, uzuvlarını koşa koşa feda etti. Bunu mu kafaya takıyorsun? Şükredelim, azıcık...
bunlar iyi günler
2.87 den 300 dolar yapmıştım zengin oldum ^^
adına koydular cağnım ülkemin. çok daha kötü olacak gözüken. çok insan ölecek daha.
2 89 dan alıp 2 96 dan satmıştım pazartesi günü o estirilen güzel havaya kanıp.
Motosiklet veya aksesuar alacak olanlar tl fiyatlılardan zam gelmeden alırsa karlı çıkabilir
dün kask almıştım.
bugün depoyu fullemiştim.
hamdolsun beni teğet geçti.
ben de yıllardır 200 euro var halen zengin olamadım herhalde bir kaç 0 eksik
O kadar düşündüm ve almadım lan. Alsam kesin düşüşe geçerdi.
Ben almadığıma göre kesin yükselmeye devam edecek beyler. Siz karlı çıkın en azından.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir
Bana yarıyor ama ülkem için sevindiğimi söyleyemeyeceğim.
Eskiden gurbetçilerin büyük bölümü izin için kredi çeker Türkiye'ye öyle giderlerdi.
Hükümetin şahane ekonomik politikaları sayesinde bir-iki maaş izin için yetmeye başladı.
Avrupa'dan emekli olanların çoğu Türkiye'de yaşamaya başladı.
Adamın emekli aylığı Türkiye'de kral gibi yaşamasını sağlıyor.
Bu şekilde Türkiye'ye dönüş yapan çok gurbetçi var.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
zamanlaması manidar ...
ben hep 50 liralık dolar aldığım için beni etkilemedi
Osmangazi köprüsü konu yorumlarına "darbe olsa da kurtulsak" diyen bir denyo vardı o burda mı hala?
Merak ettiğiniz o 'şimdi kimler zengin oldu kim bilir' sorusunun cevabını veriyorum. O benim. Yeni yeni akrabalarımın çıkmasına alışkınım denemeyin stop.
Hep dış mihrakların oyunu bunlar konuşmaya tartışmaya bile gerek yok. Ülkemizde son yıllarda inanılmaz bir yükseliş gerçekleşti ve dışa bağımlılık oranını azalttı. Rusya, İsrail peşimizde pervane oluyor geldiler tıpış tıpış özür dilediler. Dolar 5 lira olsun bize koyar mı bee...
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)