Trafik Polisinden Tavsiye
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, dün sabah altunizade boğaz köprüsü istikamatinde arkamdan yanıma doğru gelip tavsiye veren polis abimize burdan da saygılarımı sunuyorum, o sırada kameram kayıttaydı.Trafikte aralara biraz fazla girip çıkıyorum ve bunu yaparkende farkında olmadan ayaklarımı yanlış konumlandırıyormuşum artık daha dikkatliyim.
https://www.youtube.com/watch?v=EZa_-MU67Ss
Reklamlar
-
Biz sizin oturuş pozisyonunuzu dışarıdan göremiyoruz tabi ama polisin çabası taktire şayan. Polis böyle şeyler de mi yaparmış. Güzel.
-
iyi birisiymiş takmayıp geçip gidebilirdide
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
Biz sizin oturuş pozisyonunuzu dışarıdan göremiyoruz tabi ama polisin çabası taktire şayan. Polis böyle şeyler de mi yaparmış. Güzel.
Yunuslar genellikle motosiklet kullananları trafikte koruyorlar, sonuçta onlarında %90'ı motosiklet tutkunu abilerimiz.
Geçenlerde benzer olay kız arkadaşımın başına geldi akşam saatlerinde bağdat caddesinden göztepeye doğru ilerlerken bir araba sürücüsü tarafından sıkıştırılıyor bizim hatun dayanıyor kornaya basıyor küfürü hemen arkadan bir motosikletli trafik polisi korna çalıp iş bende der gibisinden yapışıyor arabanın arkasına tabi sonrasını bilemiyoruz
-
o kadar şey anlatmış sadece damam damam demişin. bi teşekkür edip iki cümle bişey söyleseydin keşke
-
DKN adlı üyeden alıntı
o kadar şey anlatmış sadece damam damam demişin. bi teşekkür edip iki cümle bişey söyleseydin keşke
Valla hocam yalana bakma ilk yanımda durduğunda gözü şöyle bir topcase'e doğru gitti ulan cezamı geliyor acaba diye düşünürken nasihat alırken buldum kendimi, alışık olmadığımız durumlar olduğu için şaşkınlıkla damam damam çıkmış ağzımdan
-
DKN adlı üyeden alıntı
aynı şeyi yazıcaktım, azcık mutlu konuşmakta fayda var..
Valla öyle bi tamam, doğru tamam demişsin ki küfür gibi
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
Keşke yunusa sende ufak bir tavsiye olarak eldiven giymesinin iyi olacağını soyleseydin.
-
ilk olarak bu motosıkletli polis yunus değil şahin'dir.
ikinci olarakta sende ona eldiven-ceketi hatırlatıp daha güzel bir şekilde teşekkür etmen lazımdı diye düşünüyorum
-
21 Temmuz 2016, 01:03
Yahu o motosikletlinin yunus değilde şahin olduğunu biliyorsunuzda ekipman giyememe sebebini niye bilmiyorsunuz güzel kardeşlerim ? Resmi üniformalı hiçbir devlet memuru görev kıyafeti dışında üstüne birşey giyemez yasaktır.Ha diyeceksiniz ki resmi ekipman giysin.. Verdilerde giymiyor mu sanki. Dünyanın çoğu ülkesinde yok zaten ekipmanlı polis.Kaldı ki türkiyede olacak, imkansız.
-
21 Temmuz 2016, 01:09
Sende diyemedin mi:Full face kask tak bir düşersen çenen parçalanır ,mont giy düşersen derin soyulur,eldiven tak elin parçalanır diye...
-
21 Temmuz 2016, 01:16
Ekipmansız motosikletli devlet memurları bu ekipman mevzusu tartışıldı ilgilenenler konuya bakabilir
-
21 Temmuz 2016, 01:46
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Sende diyemedin mi:Full face kask tak bir düşersen çenen parçalanır ,mont giy düşersen derin soyulur,eldiven tak elin parçalanır diye...
Ekipman tavsiyesi yerine Sana ne lan y*****m dese daha iyi olurmuş bence
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
21 Temmuz 2016, 02:09
taediumvitae adlı üyeden alıntı
Yunuslar genellikle motosiklet kullananları trafikte koruyorlar, sonuçta onlarında %90'ı motosiklet tutkunu abilerimiz
Seni uyaran memur yunus değil, şahin.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
21 Temmuz 2016, 02:15
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Seni uyaran memur yunus değil, şahin.
Doğan görünümlü bence
-
21 Temmuz 2016, 02:20
Geçen hafta benim başıma geldi bu olay ayağımda terlik vardı -iyi yorumlar için teşekkürler - terlik ucunun temas etmesiyle kasis kenarına çekmem bir oldu. Şimdiler de ise her kasiste motosikletim alçak ayağı kaptıracam bi gün düşüncesi oluyor. Oda geçer...
-
21 Temmuz 2016, 03:38
JafJaf adlı üyeden alıntı
Geçen hafta benim başıma geldi bu olay ayağımda terlik vardı -iyi yorumlar için teşekkürler
- terlik ucunun temas etmesiyle kasis kenarına çekmem bir oldu. Şimdiler de ise her kasiste motosikletim alçak ayağı kaptıracam bi gün düşüncesi oluyor. Oda geçer...
ooo terlik mi en sevdiyim, parmak arası mı?
-
21 Temmuz 2016, 08:43
Ya zaten peglere topukla veya ayağının ortasıyla basmak nedir. Bir de bazıları palet gibi dışarı doğru çeviriyor ayakları.
Ayaklarımızın ucuyla sanki bir yere uzanıyormuş gibi bassak, hayat bayram olsa.
-
21 Temmuz 2016, 10:15
La adamı durdurup öpseydin abi senin neslin tükeniyor diye. Şahine kapalı kask ve mont önerisi yapan arkadaşlar maalesef mevzuat gereği öyleler.
-
21 Temmuz 2016, 10:22
helal olsun polise , olması gereken yaklaşım bu....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)