Bugün kırmızıda dururken yanımdan takla ata ata bir cup geçti sonra arkadan birisi koşarak geldi motoru kaldırdı 1 dk çalıştırmaya uğraştı sonra bindi gitti :D keşke kask kameram olsaydı dedim
Bugün kırmızıda dururken yanımdan takla ata ata bir cup geçti sonra arkadan birisi koşarak geldi motoru kaldırdı 1 dk çalıştırmaya uğraştı sonra bindi gitti :D keşke kask kameram olsaydı dedim
Ben düştüm bana oldu demek ki apaçi değilim yehu
burda düştü sollarken kamyonu apaci kafasını kaldırıma vurup vefat etti
Bugün hiç bu kadar gülmemiştim. Keşke kameran olsaymış. En yakın zamanda al.
Konuya yakışır bir video http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...-sahine-girmek
İlk yorum bomba
Daha geçen haftalarda bu videoyu izleyip üstüne saatlerce konuştuk, sonuca varamadık Daha geçen gün bankamatikten para çekmek için durduğumda dizimi demire çarptım hala sızlıyor hafif ödem oluşmuş bastığımda acıyor. Bunun açıklaması ne peki yahu
neden birşey olmadığını bilmiyorum ama ekipman giymedikleri için yargılamayın boşuna, çünkü zaten bişey olmuyor niye para versinler
Acı patlıcanı Kırağı çalmaz yigen...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Dragstar650 veya honda cbf500 tarzı bişey düşünüyordum. Hem pahalılardı hem de aldıktan sonra çıkacak masrafından korktum.
uzun yol için Motor arıyordum. Yukarıdaki yazdığım motorları o yüzden istedim. Bi ara eski kasa Mt-03 de düşünmüştüm. Piyasada elimdeki bütçeye göre temiz bir motor bulamadım ve istanbulda tamirci çevrem olmadığı için korktum. Elimde kalan tek seçenek yeni model 250cc idi... 100km/s hızla giderken en az devir çeviren motor cbr250 olduğu için ve düşük devirde en yüksek çekişi cbr250 verdiği için cbr250 aldım...
Aynı zamanda alçak ve dar gidonlu motorların kontrolü çok daha kolaymış dengemi daha iyi sağlıyorum.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)