Chapter motora bağlamak için yüksek kaliteli ses çıkışı iyi bir takım arıyorum 800 CC nin bastırmayacağı bir kalite
Chapter motora bağlamak için yüksek kaliteli ses çıkışı iyi bir takım arıyorum 800 CC nin bastırmayacağı bir kalite
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Chapter önemli tabii
T9 hatası ile Chapter yazmışım sözcük önerisi dolayısıyla chopper yazdığımı bile bile neden salak salak dalga moduna giriyorsunuz.
en azından adamın üyelik tarihine bakın eski biri olduğu belli hemen dalga moduna giriyorsunuz
6 sıfır iyimi gene arada kaldın
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Ben twogo go-550 kullanıyorum. Motor yüksek sesli ise pek tavsiye etmem.
İlla TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI ile basımızı belaya sokacagnız he.
Ben telefonun kulaklığını takıyorum müzik ihtiyaç olduğunda,
Lakin buradaki olay sanırım "ben" değil, çevredekiler duysun, dinlesin tarzında bir ihtiyaç.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Ben twogo go1100 aldım ve birkaç saat kullanabildim. Motor shadow 750 ve egzoz gümbür gümbür. Bu halde bile şehirler arası yolda rahatça duyuluyor. Ses gayet güzel tavsiye ederim. Tabi önde cam olması ve hoparlörlerin camın arkasında kalarak çıkan sesi tamamen sürücüye yönlendirmesi performansı arttırıyor. Önde cam yoksa ses rüzgarda dağılabilir. Ama taktığım gün yola çıktım ve 100 km sonra hoparlörler bozuldu. Önce biri ses kesti sonra da diğeri. Yeni hoparlör alacağım.
Teşekkür ederim NORMAL hoparlöré kabin yapıp motora bağlıyorum
iHOME diye bir markanın hoparlörünü almıştım zamanında tavsiye ederim ama motora nereye koyarsın bilmiyorum.
Moderatör arkadaşlar konu silinebilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)