Kendimi Geçiş motoru olarak görüyorum
Reklamlar
-
21 Temmuz 2016, 09:33
Bu hikaye bana ,O büyük Nasrettin Hocanın hikayesini hatırlattı:
Ye kürküm ye
Reklamlar
-
21 Temmuz 2016, 09:36
Hepsi gelip geçici hevesler, bir süre sonra 600 over kullanan arıyorsun, bu sefer seçme şansın olmuyo falan filan.. Bunlar hep yaşanmışlık
-
21 Temmuz 2016, 09:41
-
21 Temmuz 2016, 09:48
Kizlar gercek mala mulke muthis onem veriyor bunu elim para gorunce daha iyi anladim
E haydi o zaman herkes mani yazmaya baslamis
-
21 Temmuz 2016, 10:30
Serk21 adlı üyeden alıntı
Benzer durum arabalarda da geçerli. Minicooper ,scirocco , bmw, audi, mercedes deyince bazı kızlar yelkenleri suya indiriyor. (yada başka şeyleri indiyorlar)
bi de olaya iyi tarafından bakalım.. bi minicooper, scirocco veya audiyle iş bitiyo (durumun vehametini anlamayana)
-
21 Temmuz 2016, 10:43
Kahrolasılar yine birinin canını acıtmışlar
O zaman sen şimdi cbr 500 müsün ?
-
21 Temmuz 2016, 10:50
Serk21 adlı üyeden alıntı
Benzer durum arabalarda da geçerli. Minicooper ,scirocco , bmw, audi, mercedes deyince bazı kızlar yelkenleri suya indiriyor. (yada başka şeyleri indiyorlar)
Peki şimdi hepinize soruyorum, sizler ne yapıyorsunuz erkekler? Ben abimin 80.000 tl lik arabasıyla bir mekana gidince ''hoşgeldiniz beyfendi'' deniyor. Petrole gittiğimde gayet nazik pompacılar.. Ama dayımın kartalı ile gidersem ''arabayı şuraya çeksene'' diye hitap ediyor aynı kişiler..
Yada cbf 150 kullandığımdaki etrafımdaki bazı kişilerin tavırları ile duke390 yada 2013 636 kullandığımdaki tavırları neden değişiyor? Şaka gibi ama değişiyor.. Ne yazık ki sadece kızlar değil erkekler de aynı şeyi yapıyor..
etiket araç olur motor olur bayanda bir çanta erkekte bir saat olur hep olur olacaktır...
-
21 Temmuz 2016, 10:54
Kadınlar parayi sever, inkar etmeyelim ama olaylar terse donmus erkeklerde parali kadinlari seviyor devir deismis.. bu taraftan da bakin olaya bence..
-
21 Temmuz 2016, 10:58
DKN adlı üyeden alıntı
bence yanlış gözlem.. hiç yanlız gezen pcx yada xmax görmedim
Bende kız arkadaşı ararken sakin, sessiz, anlayışlı, güleryüzlü, efendi bakıyordum evlenmeden önce. Yani hızlısına gerek yok 125 olsun 250 olsun varlığıyla beni mutlu etsin yeter. Tıpkı motosiklet sevgisi gibi.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
21 Temmuz 2016, 11:05
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar
demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc li atletik yağı delikanlılara yükseliyorlar öyle anladım ben
Geçiş motoru değil de geçiş aracı olarak nitelendirilse dah anezih olurmuş sanırım.
-
21 Temmuz 2016, 11:32
bu arada fakir değili beyler bana fakir diyen ben :D
-
21 Temmuz 2016, 12:00
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar
demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc li atletik yağı delikanlılara yükseliyorlar öyle anladım ben
Kendini şanslı gor. Sana, motorunun cc sine bakarak deger biçen insanciklar kendi rizalari ile hayatından çıkıyor. Bir de bunların fukara sümügu gibi yapışan cinsleri mevcut olay para olsa da olmasa da...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)